Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Ιδιωτικός Τομέας / Αργυρό Βραβείο και διάκριση “Best New Entry” για την Pfizer Hellas

Αργυρό Βραβείο και διάκριση “Best New Entry” για την Pfizer Hellas

Αργυρό Βραβείο (Silver Award) απέσπασε η Pfizer Hellas για τις επιδόσεις της στην εφαρμογή υπεύθυνων εταιρικών πρακτικών, βάσει του Εθνικού Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης (CR Index). Επίσης, απέσπασε την τιμητική διάκριση Best New Entry, ως η εταιρεία με την υψηλότερη βαθμολογία κατά την πρώτη συμμετοχή της στο θεσμό.

Το Αργυρό Βραβείο παρέλαβε κατά την πρόσφατη τελετή απονομής στο Μουσείο Γουλανδρή, ο κ. Jim Sage, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer Hellas. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε επίσης η ηγετική ομάδα της εταιρείας καθώς και οι εργαζόμενοι που απαρτίζουν τη διατμηματική ομάδα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Ο κ. Νίκος Χατζηνικολάου, Διευθυντής του Τμήματος Ογκολογίας της Pfizer Hellas και υπεύθυνος του προγράμματος ΕΚΕ της εταιρείας, δήλωσε ότι, «στην Pfizer Hellas έχουμε αναδείξει την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη ως αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής ταυτότητας και της αποστολής μας. Τα τελευταία χρόνια, με τη συμμετοχή όλο και περισσότερων συναδέλφων, κάνουμε αυτή την επιλογή πράξη δίνοντας έμφαση στις ιδέες του εθελοντισμού, της προσφοράς και της αλληλεγγύης.

Είμαστε υπερήφανοι γιατί η κοινή μας προσπάθεια έφερε στην Pfizer Hellas την πρώτη της βράβευση, στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Η διάκρισή μας στο πλαίσιο ενός έγκυρου θεσμού, όπως ο CR Index, επιβεβαιώνει ότι οι δράσεις μας κινούνται στη σωστή κατεύθυνση και αποτελεί ένα ισχυρό κίνητρο για να συνεχίσουμε».

Η Pfizer Hellas επενδύει συστηματικά στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, με παρεμβάσεις και προγράμματα που υπογραμμίζουν και διευρύνουν τη συμβολή της στην ελληνική κοινωνία. Στις πρωτοβουλίες της στον τομέα της αλληλεγγύης περιλαμβάνονται προγράμματα προσυμπτωματικού ελέγχου, εθελοντικές δράσεις, δωρεές, στήριξη της απασχόλησης των νέων αποφοίτων, δημιουργία υποδομών σε απομακρυσμένες περιοχές και νησιά. Εξίσου σημαντικό πεδίο δράσης είναι και η προστασία του περιβάλλοντος, με την υιοθέτηση υπεύθυνων συμπεριφορών και πρακτικών εντός του εργασιακού χώρου ώστε να περιοριστεί το ενεργειακό αποτύπωμα της εταιρείας. Τέλος, η Pfizer Hellas μεριμνά για την ανάπτυξη των εργαζομένων της, μέσω της επένδυσης σε θέματα εκπαίδευσης και επιμόρφωσης, στην παροχή ίσων ευκαιριών και στη διαρκή βελτίωση του εργασιακού περιβάλλοντος.

Check Also

H AbbVie αναδεικνύεται ως μία από τις 20 πιο αξιοθαύμαστες επιχειρήσεις στην Ελλάδα

H AbbVie αναδείχθηκε 14η ανάμεσα στις 20 πιο αξιοθαύμαστες επιχειρήσεις στην Ελλάδα, στην έρευνα για …