Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Ιδιωτικός Τομέας / 8.000€ από την MSD για την «Κιβωτό του Κόσμου» στον Βόλο

8.000€ από την MSD για την «Κιβωτό του Κόσμου» στον Βόλο

Oι εργαζόμενοι της φαρμακευτικής εταιρείας MSD, με έντονη τη διάθεση της προσφοράς, συμμετείχαν σε αθλητικές δραστηριότητες και συγκέντρωσαν 8.000 ευρώ, τα οποία έγιναν δωρεά στον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «Κιβωτός του Κόσμου», στον Βόλο.

Συγκεκριμένα, συμμετείχαν σε αθλητικές δραστηριότητες, όπως μπάσκετ, ποδόσφαιρο και ρίψη σφαίρας συγκεντρώνοντας πόντους, οι οποίοι μεταφράστηκαν σε χρήματα. Κέφι, ενθουσιασμός και μεγάλη χαρά ήταν τα συναισθήματα που πλημμύρισαν όλους όσους έλαβαν μέρος στο συγκεκριμένο εγχείρημα, καθώς απώτερος στόχος ήταν να βελτιωθεί η ζωή των παιδιών.

Ο ενθουσιασμός κορυφώθηκε, όταν στον χώρο βρέθηκε ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Ο πρώην καλαθοσφαιριστής και νυν προπονητής εμψύχωσε κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας τις ομάδες, προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους. Οι ομάδες λειτούργησαν συντονισμένα, αναμετρήθηκαν κυρίως με τον καιρό και, παρά το τσουχτερό κρύο, τα πήγαν περίφημα.

Παρουσιαστές της εκδήλωσης ήταν ο Σωτήρης Πολύζος και η Έλενα Οικονόμου, εκπροσωπώντας το τοπικό τηλεοπτικό κανάλι TRT.

«Στην MSD πιστεύουμε ιδιαίτερα στην έννοια της Κοινωνικής Ευθύνης και του εθελοντισμού, και το αποδεικνύουμε καθημερινά σε ό,τι κάνουμε. Έτσι και φέτος, λοιπόν, στο πλαίσιο της ετήσιας συνάντησης της εταιρείας μας στον Βόλο, σκεφτήκαμε ότι πρέπει να αφήσουμε ένα σημαντικό αποτύπωμα στην τοπική κοινωνία. Οι ίδιοι οι εργαζόμενοι μάς πρότειναν την ιδέα να συγκεντρώσουμε χρήματα για την Κιβωτό και όλοι μαζί αγκαλιάσαμε αυτήν την πρωτοβουλία, η οποία και ήταν πολύ πετυχημένη. To σημαντικότερο, όμως, είναι ότι αυτό το εγχείρημα θα κάνει τη διαφορά στη ζωή των παιδιών», δήλωσε χαρακτηριστικά η Managing Director της MSD Ελλάδος, Κύπρου και Μάλτας, Agata Jakoncic.

Check Also

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Τι εφαρμόζεται σε διάφορες χώρες του κόσμου;

Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός κατά της Covid-19, για τον οποίο γίνεται συζήτηση σε διάφορες χώρες, κερδίζει …