Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Ιδιωτικός Τομέας / 1 χρόνος προσφοράς για τον «ΜΑΝΑ» – 121 καρκινοπαθείς έχουν ήδη ωφεληθεί

1 χρόνος προσφοράς για τον «ΜΑΝΑ» – 121 καρκινοπαθείς έχουν ήδη ωφεληθεί

Παρέχοντας από τον Ιανουάριο του 2018, δωρεάν εξατομικευμένες υπηρεσίες φροντίδας και υποστήριξης βάσει ιατρικής ένδειξης, σε περισσότερες από 120 γυναίκες με καρκίνο του μαστού και γυναικολογικό καρκίνο, ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός ΜΑΝΑ συμπληρώνει ένα χρόνο επιτυχημένης λειτουργίας.

Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο, φιλόξενο χώρο, στο κέντρο της Αθήνας, το Σπίτι του ΜΑΝΑ προσφέρει σε γυναίκες όλων των ηλικιών πλήθος υπηρεσιών από εξειδικευμένους επαγγελματίες Υγείας με εμπειρία στη φροντίδα ασθενών με καρκίνο, πάντοτε σε συνεργασία με τους δημόσιους φορείς Υγείας, αλλά και από ιδιώτες επαγγελματίες Υγείας που προσφέρουν εθελοντικά την υποστήριξή τους, σεβόμενοι την ιατρική δεοντολογία.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες περιλαμβάνουν:

  • Ψυχολογική και Ψυχοκοινωνική Συμβουλευτική και Υποστήριξη
  • Φυσιοθεραπευτική Συμβουλευτική και Υποστήριξη
  • Διατροφικές Συμβουλές
  • Υπηρεσίες Φροντίδας Προσώπου και Σώματος
  • Προγράμματα Σωματικής και Πνευματικής Άσκησης
  • Προγράμματα Δημιουργικής Απασχόλησης

Βασικός στόχος είναι η επαναφορά των συγκεκριμένων γυναικών σε έναν φυσιολογικό τρόπο ζωής, όπως πριν την εμφάνιση της νόσου, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής τους – κάτι που αποτελεί και το όραμα της Προέδρου και ιδρυτικού στελέχους του Οργανισμού, κυρίας Randa Ghandour, η οποία έχει δώσει προσωπική μάχη με τον καρκίνο του μαστού βγαίνοντας νικήτρια.

«Στο Σπίτι του ΜΑΝΑ κάναμε πραγματικότητα το όραμά μας: Να υποστηρίζουμε, να προσφέρουμε αγάπη κι ευτυχία στις Κυρίες που έχουν ανάγκη από τις υπηρεσίες μας. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εθελοντές μας, όλους τους υποστηρικτές μας και όλες τις Κυρίες που μας εμπιστεύθηκαν από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του ΜΑΝΑ», δήλωσε αναφερόμενη στο πρώτο έτος ζωής του οργανισμού, η κυρία Randa Ghandour.

Σε Συνέντευξη Τύπου που διοργανώθηκε με την ευγενική υποστήριξη της βιομηχανίας φαρμάκων DEMO ΑΒΕΕ, παρουσιάστηκαν από τη διευθύντρια, Δρ. Ιζόλδη Χατζηγιάννη, αναλυτικά στοιχεία για τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του ΜΑΝΑ.

Το επιστημονικό έργο και οι δράσεις του Οργανισμού ΜΑΝΑ έχουν τεθεί υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Περισσότερες πληροφορίες για Το Σπίτι του ΜΑΝΑ:

  • Στο 210-7295546 (10:00 – 17:00, Δευτέρα έως και Παρασκευή). Οι εγκαταστάσεις βρίσκονται στη διεύθυνση: Ρηγίλλης 10, τ.κ. 10674, Αθήνα.
  • Είτε με e-mail στο info@manaorg.org, είτε συμπληρώνοντας την ειδικά διαμορφωμένη φόρμα επικοινωνίας στο www.manaorg.com.
  • Στη Facebook: https://www.facebook.com/manamazigiatizoi/
  • Στο Instagram: @manaorg

Check Also

DEMO ΑΒΕΕ: Δίπλα στην ιατρική κοινότητα και τον Ιούνιο, με συμμετοχή σε πνευμονολογικά συνέδρια

Στο πλαίσιο της στήριξης της ιατρικής κοινότητας, η DEMO ABEE τον μήνα Ιούνιο έδωσε το …