Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Ιδιωτικός Τομέας / «Πρωταγωνιστής της Ελληνικής Οικονομίας» η Shire Ελλάδος

«Πρωταγωνιστής της Ελληνικής Οικονομίας» η Shire Ελλάδος

Το επιχειρηματικό βραβείο «Πρωταγωνιστής Ελληνικής Οικονομίας» έλαβε η Shire Ελλάδος από την Direction Business Network για τις επιδόσεις της και τη συνεισφορά της στην Εθνική Οικονομία. Η διάκριση βασίστηκε σε συγκεκριμένους δείκτες με βάση τα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας.

Η Shire στοχεύει στην υποστήριξη των ασθενών με σπάνιες παθήσεις και να είναι ο πρωταθλητής τους. Η παρουσία της εταιρείας στα νέα γραφεία της σηματοδοτεί μια πολύ σημαντική επένδυση που πραγματοποιεί η Shire στην Ελλάδα, δίνοντας μια ψήφο εμπιστοσύνης στην Ελληνική Οικονομία, παρά τις τρέχουσες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η φαρμακευτική βιομηχανία στη χώρα.

Το βραβείο παρέλαβε κατά την πρόσφατη τελετή απονομής, ο κ. Χρήστος Δάκας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Shire Ελλάδος. «Στη Shire, παραμένοντας πιστοί στη δέσμευσή μας, έχουμε εδώ και χρόνια αναλάβει σημαντικές πρωτοβουλίες για την έρευνα και ανάπτυξη θεραπειών για σπάνιες και σοβαρές παθήσεις, προς όφελος των ασθενών. Μέσα σε μια πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία για τις φαρμακευτικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, αυτό το βραβείο έρχεται να μας δώσει ελπίδα ότι το έργο όλων μας στη Shire Ελλάδος, στηρίζει την υγιή οικονομική πορεία της εταιρείας μας και το αφιερώνω σε όλους τους εργαζόμενους της εταιρείας μας», δήλωσε ο κ. Δάκας.

Τα βραβεία «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας» αποτελούν θεσμό στο ελληνικό επιχειρείν – ένα θεσμό που επιβραβεύει τις επιχειρήσεις εκείνες που πρωταγωνιστούν, ανοίγοντας δρόμους και στηρίζοντας έμπρακτα την Ελληνική Οικονομία. Η διοργάνωση αυτή αποτελεί συνέχεια της ετήσιας επιχειρηματικής έκδοσης «Οι Ισχυροί της Ελληνικής Οικονομίας» και τα βραβεία που απονέμονται προκύπτουν από τα επίσημα στοιχεία δημοσιευμένων ισολογισμών και τη γενική εικόνα και εκτίμηση της αγοράς για την πορεία των επιχειρήσεων στη χώρα μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη διαδικασία αξιολόγησης συμμετείχαν σημαντικές βιομηχανικές και εμπορικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα, οι οποίες κρίθηκαν βάσει συγκεκριμένων οικονομικών δεικτών. Από την αξιολόγηση αυτή προέκυψε η φετινή λίστα των επιχειρήσεων που διακρίθηκαν ως «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας» του 2017.

Check Also

Δύο βραβεία για τη DEMO στα ΔΕΗ ΒΙΤΕ AWARDS

Η DEMO, ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο της φαρμακοβιομηχανίας, βραβεύτηκε στη 12η διοργάνωση των ΔΕΗ Business …