Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Ιδιωτικός Τομέας / ΠΙΣ: Σποτ με κοινωνικό μήνυμα για την αντιμετώπιση της πανδημίας

ΠΙΣ: Σποτ με κοινωνικό μήνυμα για την αντιμετώπιση της πανδημίας

Η προσφορά των Ελλήνων ιατρών στην αντιμετώπιση της πανδημίας στη χώρα μας αναδεικνύεται μέσω του spot με κοινωνικό μήνυμα που δημιούργησε ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ).

Στο συγκεκριμένο σποτ αναδεικνύεται η μοναδική σχέση των πολιτών με τους ιατρούς του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα, τους νοσοκομειακούς και αυτούς που δραστηριοποιούνται στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας. Παράλληλα, αναδεικνύεται η ζωτικής σημασίας χρήση της μάσκας από όλους, ώστε να ανακόψουμε την κυκλοφορία του Sars-Cov-2.

Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος συμβάλλει στην προσπάθεια της Πολιτείας για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών στα μέτρα προστασίας, “περνώντας” με απλό και ανθρώπινο τρόπο στον κόσμο το μήνυμα της αλληλοϋποστήριξης ιατρών και ασθενών στη δύσκολη αυτή συγκυρία.

Ευχαριστεί επίσης θερμά, για την ευγενική χορηγία τους, τον Σύνδεσμο Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ) και την Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ), χωρίς τη βοήθεια των οποίων δεν θα ήταν δυνατή η υλοποίηση του spot, καθώς και το Metropolitan Hospital για τη φιλοξενία.

Δείτε το σποτ του ΠΙΣ:

Check Also

Η Ελληνική Φαρμακοβιομηχανία στο 9ο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών: Μια συζήτηση περί επενδύσεων και καινοτομίας

Την Παρασκευή 12 Απριλίου, στο πλαίσιο των εργασιών του 9ου Delphi Economic Forum, η Πανελλήνια …