Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Μάριος Θεμιστοκλέους: Από αύριο οι πολίτες θα μπορούν να κλείσουν αυθημερόν ραντεβού για εμβολιασμό

Μάριος Θεμιστοκλέους: Από αύριο οι πολίτες θα μπορούν να κλείσουν αυθημερόν ραντεβού για εμβολιασμό

Το 44% του γενικού πληθυσμού στην Ελλάδα έχει ολοκληρώσει τον εμβολιασμό του, είπε πριν από λίγο ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας του Υπουργείου Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους.

Ο ίδιος ανακοίνωσε πως από αύριο το πρωί θα ανοίξει η πλατφόρμα για τα ραντεβού των συμπολιτών μας που αδυνατούν να μεταβούν στα εμβολιαστικά κέντρα, οι οποίοι θα εμβολιαστούν κατ’ οίκον είτε από ιδιώτες γιατρούς είτε από κινητά συνεργεία της Επιχείρησης Ελευθερίας.

Ο κ. Θεμιστοκλέους απηύθυνε εκ νέου κάλεσμα στους ιδιώτες γιατρούς να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για να συμμετάσχουν στο εγχείρημα.

Επιπλέον, ανακοινώθηκε ότι από αύριο οι πολίτες θα μπορούν να κλείνουν ραντεβού αυθημερόν για εμβολιασμό, δεδομένου ότι υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού στα εμβολιαστικά κέντρα.

Check Also

Γεωργιάδης: Το Υπουργείο Υγείας θα πληρώσει συμβολικά τα πρώτα απογευματινά χειρουργεία

Ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ο Υφυπουργός Μάριος Θεμιστοκλέους και ο Υφυπουργός Δημήτρης Βαρτζόπουλος παρέστησαν …