Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Ιδιωτικός Τομέας / Η Αισθητική Ιατρική βρίσκει νέους τρόπους να “σβήνει” το πέρασμα του χρόνου

Η Αισθητική Ιατρική βρίσκει νέους τρόπους να “σβήνει” το πέρασμα του χρόνου

Το πέρασμα του χρόνου, οι επιπτώσεις της ορμονικής γήρανσης, η ηλιακή ακτινοβολία, η ελλιπής διατροφή σε βιταμίνες και πρωτεΐνες, αλλά και οι αυξομειώσεις του βάρους, έχουν ως αποτέλεσμα τη χαλάρωση του δέρματος και την έλλειψη τόνωσης στο πρόσωπο, στον λαιμό, αλλά και σε περιοχές στο σώμα, όπως οι βραχίονες, η κοιλιά κ.λπ.

Σήμερα, η πλέον επιτυχημένη αντιμετώπιση ανάλογων προβλημάτων στον χώρο της αισθητικής ιατρικής έρχεται μέσα από μία νέα θεραπεία, το PROFHILO®, που συνδυάζει πολλά πλεονεκτήματα και άμεσο αποτέλεσμα. Πρόκειται για μια ανακάλυψη με βάση το υαλουρονικό οξύ, η οποία στοχεύει άμεσα στην αναμόρφωση του δέρματος και στην αντιμετώπιση της χαλάρωσης. Το PROFHILO® συγκαταλέγεται στην γκάμα των προϊόντων της ιταλικής εταιρείας IBSA Farmaceutici, η οποία ιδρύθηκε το 1945 από Ελβετούς βιολόγους και εξειδικεύεται στη δημιουργία προϊόντων με βάση το υαλουρονικό οξύ, και της Maruga Group, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της αισθητικής ιατρικής στην Ελλάδα και την Κύπρο, με έδρα την Αθήνα.

Η παρουσίαση της νέας αυτής θεραπείας έγινε στο φουαγιέ του Θεάτρου Παλλάς την Πέμπτη, 5 Μαρτίου. Στους δημοσιογράφους υγείας και ομορφιάς μίλησαν η Inessa Saakyan, Marketing Director, Maruga Group International, η οποία ανέλυσε την τεχνολογία του συγκεκριμένου υαλουρονικού, αλλά και την γκάμα των υαλουρονικών που παράγει η IBSA, και η Θεοδώρα Φατσέα, δερματολόγος-αφροδισιολόγος, η οποία αναφέρθηκε στο πρωτόκολλο εφαρμογής του PROFHILO® στο πρόσωπο και τον λαιμό, αλλά και στην τεχνική εφαρμογής Bap, που στοχεύει συγκεκριμένα βιοαισθητικά σημεία.

Το brand διατίθεται σήμερα σε 60 χώρες, μετράει περισσότερες από 800.000 επιτυχημένες θεραπείες, ενώ τις χρονιές 2016 και 2018 κέρδισε διεθνείς διακρίσεις ως το καλύτερο προϊόν στους διαγωνισμούς Anti-Aging & Beauty Trophy, Aesthetics Awards Product Innovation of the year και The Aesthetic Industry Awards.

Check Also

H Allergan Aesthetics, μία εταιρεία της AbbVie, εγκαινιάζει το εταιρικό της website www.allerganaesthetics.gr

Η Allergan Aesthetics, μία εταιρεία της AbbVie, εγκαινιάζει το εταιρικό website www.allerganaesthetics.gr, το οποίο αναδεικνύει …