Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Πλεύρης: «Ο Π. Πολάκης απέδειξε ότι είναι ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ για να “χαϊδεύει” το αντιεμβολιαστικό κίνημα»

Πλεύρης: «Ο Π. Πολάκης απέδειξε ότι είναι ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ για να “χαϊδεύει” το αντιεμβολιαστικό κίνημα»

Μετά την επίθεση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη, στον Σωτήρη Τσιόδρα μέσω σημερινής ανάρτησής του, με αφορμή τη χθεσινή του παρουσίαση αναφορικά με την εμβολιαστική εκστρατεία στη χώρα μας, ο Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, δήλωσε τα εξής:

«Η αήθης επίθεση του πρώην Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη, στο πρόσωπο του καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα αποδεικνύει για ακόμα μία φορά ότι, στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δεν έχουν καταλήξει αν στηρίζουν την εμβολιαστική  προσπάθεια που γίνεται για τη θωράκιση της χώρας μας έναντι της πανδημίας. 

Ο λαθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, με εμπεριστατωμένα επιστημονικά στοιχεία, απέδειξε την αναγκαιότητα του εμβολιασμού, για να πειστούν οι συμπολίτες μας για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των  εμβολίων και να μην κινδυνεύουν.  

Ο κ. Πολάκης επανήλθε στον αντιεμβολιαστικό οίστρο, αγνοώντας τα επιστημονικά δεδομένα και αποδεικνύοντας ότι είναι ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ για να “χαϊδεύει” το αντιεμβολιαστικό κίνημα».

Check Also

Νέος πρόεδρος ΚεΣΥ ο καθηγητής Παθολογίας-Ρευματολογίας Δημήτρης Μπούμπας

Σήμερα Τετάρτη, 1η Δεκεμβρίου, συνήλθε στο Υπουργείο Υγείας, παρουσία του Υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη και …