Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Νίκος Χαρδαλιάς: Αν μας ξαναδείτε να κάνουμε καθημερινά ενημέρωση θα σημαίνει ότι τα πράγματα έχουν δυσκολέψει ξανά

Νίκος Χαρδαλιάς: Αν μας ξαναδείτε να κάνουμε καθημερινά ενημέρωση θα σημαίνει ότι τα πράγματα έχουν δυσκολέψει ξανά

Έχουμε επανέλθει σε μεγάλο μέρος στην κανονικότητά μας, ανέφερε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, τονίζοντας ότι πλέον οι ενημερώσεις θα συνεχιστούν όχι όμως με τον έκτακτο χαρακτήρα όπως τώρα. «Για όποιο ζήτησα προκύπτει θα υπάρχει έγκαιρη ενημέρωση και από την Πολιτική Προστασία και από τα αρμόδια υπουργεία», είπε ο υφυπουργός.

«Δεν βρισκόμαστε πλέον στην περίοδο του lockdown ώστε να υπάρχει ανάγκη να είμαστε κάθε απόγευμα εδώ όπως έγινε όλη αυτή την περίοδο. Ελπίζουμε ότι δεν προκύψει ξανά αυτή η ανάγκη. Αν μας ξαναδείτε να κάνουμε καθημερινά ενημέρωση με τον κ. Τσιόδρα, αυτό θα σημαίνει ότι τα πράγματα έχουν δυσκολέψει ξανά. Πιστεύουμε όμως ότι δεν θα συμβεί, αν, εκτός από τις εξελίξεις στον ιατρικό τομέα, η πολιτεία λειτουργήσει συντεταγμένα, όπως έκανε όλο αυτό το διάστημα και όλοι οι πολίτες λειτουργήσουμε με αίσθημα ευθύνης, όπως έκανε η συντριπτική πλειοψηφία σε αυτή την πρωτόγνωρη για όλους μας περίοδο», συμπλήρωσε ο κ. Χαρδαλιάς.

Check Also

Έκτακτες συσκέψεις για τον κορονοϊό – Δεν αποκλείεται η λήψη νέων μέτρων

Η σταθερή αύξηση των κρουσμάτων του νέο κορονοϊού προκαλεί ανησυχία τόσο στην κυβέρνηση όσο και …