Αρχική / Επικαιρότητα / Μηνύσεις αντιεμβολιαστών: Τέλος οι προσαγωγές εκπαιδευτικών στα αστυνομικά τμήματα, με οδηγία Θεοδωρικάκου

Μηνύσεις αντιεμβολιαστών: Τέλος οι προσαγωγές εκπαιδευτικών στα αστυνομικά τμήματα, με οδηγία Θεοδωρικάκου

Στο θέμα των μηνύσεων από αντιεμβολιαστές κατά εκπαιδευτικών αναφέρθηκε σήμερα, μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στον RealFm.

Ο κ. Θεοδωρικάκος σχολίασε ότι τα φαινόμενα με τις μηνύσεις σε βάρος των εκπαιδευτικών «στερούνται κάθε λογικής» και ότι η κυβερνητική παρέμβαση έγινε ευρέως αποδεκτή από την ελληνική κοινωνία.

«Δεν μπορούμε να σέρνουμε στα Αστυνομικά Τμήματα δασκάλους, καθηγητές και διευθυντές σχολείων επειδή εφαρμόζουν τον νόμο, εξαιτίας του παραλογισμού κάποιων που κάνουν μηνύσεις, με σκοπό να διαταράξουν την κοινωνική ομαλότητα, δημιουργώντας προβλήματα στην εκπαίδευση των παιδιών μας. Η Αστυνομία είναι εδώ για να συμβάλλει στην εφαρμογή των νόμων και στη διασφάλιση της κοινωνικής ομαλότητας. Η παρέμβαση ήταν επιβεβλημένη, καθώς τα φαινόμενα αυτά, που στερούνται λογικής, θα μπορούσαν να πάρουν έκταση. Γι’ αυτό τον λόγο, έδωσα μια οδηγία στον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. να σταματήσουν οι προσαγωγές εκπαιδευτικών στα Τμήματα».

Check Also

Μητσοτάκης: «Δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να μετατρέψουμε το ΕΣΥ σε μονοθεματικό σύστημα υγείας covid»

«Μιας και η σημερινή συζήτηση αφορά την υγεία επιτρέψτε μου και από αυτό το βήμα …