Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Ιδιωτικός Τομέας / «Δίνω αίμα, δίνω ζωή!» στις 6 Μαΐου, από την Bloode, για το ‘Παιδί και Δημιουργία’

«Δίνω αίμα, δίνω ζωή!» στις 6 Μαΐου, από την Bloode, για το ‘Παιδί και Δημιουργία’

Με κεντρικό μήνυμα «Δίνω αίμα, δίνω ζωή!», η ομάδα Bloode, η πρώτη διαδικτυακή κοινότητα για την αιμοδοσία στην Ελλάδα, διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 6 Μαΐου (10:00 έως 14:30), στο HIGGS (Βίκτωρος Ουγκώ 15, Μεταξουργείο).

Σκοπός της ενέργειας είναι η ικανοποίηση των μεγάλων αναγκών σε μονάδες αίματος του Συλλόγου «Παιδί και Δημιουργία», ο οποίος στηρίζει παιδιά με αιματολογικές παθήσεις και Σύνδρομο Down.

Η εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνεται σε συνεργασία με τη Νοσοκομειακή Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «Αττικόν». Το ειδικευμένο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό της Υπηρεσίας θα διενεργήσει τις αιμοληψίες, ενημερώνοντας παράλληλα τους συμμετέχοντες για τα οφέλη της αιμοδοσίας στον ανθρώπινο οργανισμό και την αξία της δωρεάς αίματος.

Μετά την ολοκλήρωση της αιμοληψίας, όλοι οι εθελοντές αιμοδότες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τους δροσιστικούς χυμούς της εταιρείας bfresh spitiko και να συμμετάσχουν στο νέο παιχνίδι ESCAPE, το οποίο δημιούργησε η ομάδα του Bloode, με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού αναφορικά με την εθελοντική αιμοδοσία.

Ο καθένας μας μπορεί να δωρίσει 10 λεπτά από τον χρόνο του, για να χαρίσει ζωή σε ένα παιδί που έχει ανάγκη!

Check Also

Εθελοντική αιμοδοσία στο Καστελλόριζο

Το Σάββατο 10 Ιουλίου 2021 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η 1η Εθελοντική Αιμοδοσία στο Καστελλόριζο. Μια …