Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Βασίλης Κικίλιας: Ανοίγει η πλατφόρμα για τα ραντεβού των 40-44 – Σήμερα “φεύγουν” τα μηνύματα και διαθέσιμα ραντεβού το τριήμερο

Βασίλης Κικίλιας: Ανοίγει η πλατφόρμα για τα ραντεβού των 40-44 – Σήμερα “φεύγουν” τα μηνύματα και διαθέσιμα ραντεβού το τριήμερο

“Αυτή τη στιγμή που μιλάμε ξεπερνάμε τα 3 εκατομμύρια εμβολιασμούς”, ανακοίνωσε πριν από λίγο ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, υποστηρίζοντας ότι από την Δευτέρα του Πάσχα θα λειτουργούν στην Ελλάδα 1.500 εμβολιαστικά κέντρα, με στόχο η Ελλάδα να αγγίξει τις επόμενες ημέρες τους 100.000 εμβολιασμούς την ημέρα.

Ο κ. Κικίλιας είπε ότι ήδη από σήμερα θα αρχίσουν να “φεύγουν” τα μηνύματα για τα εμβολιαστικά ραντεβού των ηλικιών 40-44, τονίζοντας ότι υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού το τριήμερo.

Τέλος, απαντώντας στις κατηγορίες του ΣΥΡΙΖΑ ο υπουργός τόνισε ότι η ανάγκη για αντιπολίτευση πρέπει να έχει κάποια όρια. “Η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών έχει επιδείξει επίπεδο, επαγγελματισμό και σοβαρότητα. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά και τους ευχαριστώ δημοσίως. Κυρίες και κύριοι δεν διόρισα εγώ αυτή την επιτροπή, αλλά η κυβέρνηση Τσίπρα το 2017. Είναι εξαιρετική ομάδα και γι’ αυτό ανανέωσα τη θητεία τους”, είπε, συμπληρώνοντας ότι δεν υπάρχουν πολίτες δεύτερης κατηγορίας “για τους οποίους ξεστοκάρουμε εμβόλια”.

Check Also

Κικίλιας: Υπερπολλαπλάσια η αύξηση των εμβολιασμών στη Ρόδο και σε άλλα νησιά από την αρχή της “Γαλάζιας Ελευθερίας

Το mega εμβολιαστικό κέντρο της Ρόδου επισκέφθηκε σήμερα ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας. Ο κ. …