Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Ιδιωτικός Τομέας / Aνανέωσαν τη συνεργασία τους myelements sports και ΠΑΕ ΑΕΚ

Aνανέωσαν τη συνεργασία τους myelements sports και ΠΑΕ ΑΕΚ

Η σειρά συμπληρωμάτων διατροφής myelements sports από την ISOPLUS ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με την ΠΑΕ ΑΕΚ, της οποίας θα αποτελέσει Επίσημο Προμηθευτή Συμπληρωμάτων Διατροφής για την αγωνιστική περίοδο 2018 – 2019.

Για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, μέσω της συγκεκριμένης συνεργασίας, όλα τα αγωνιστικά τμήματα της ΠΑΕ ΑΕΚ θα καλύπτουν τις ανάγκες τους με συμπληρώματα διατροφής myelements sports.

Η μοναδική σειρά συμπληρωμάτων διατροφής myelements sports είναι ειδικά σχεδιασμένη από την ISOPLUS για να καλύπτει τις αυξημένες ανάγκες και απαιτήσεις των αθλητών και των αθλούμενων.

«Η ανανέωση της συνεργασίας μας με την κορυφαία ομάδα της ΠΑΕ ΑΕΚ αποτελεί για εμάς μεγάλη τιμή. Θα συνεχίζουμε να στηρίζουμε την προσπάθεια των αθλητών σε μία ακόμα απαιτητική αγωνιστική περίοδο και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία», δήλωσε σχετικά ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ISOPLUS, κος Γιώργος Κωτσιόπουλος.

«Με ικανοποίηση ανανεώνουμε μια πολύ πετυχημένη συνεργασία, η οποία και εξασφαλίζει την παροχή άριστων προϊόντων σε όλους τους αθλητές μας», σημείωσε, από την πλευρά του, ο Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ, κος Νίκος Καραούζας.

Check Also

Στρατηγική Συνεργασία Menarini και In Touch Health για τα συμπληρώματα διατροφής Doctor’s Formulas

Η Menarini Hellas αποκτά τα δικαιώματα διανομής και προώθησης της σειράς Doctor’s Formulas σε Ελλάδα, …