Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Ιδιωτικός Τομέας / 12,5 εκατ. δολάρια από Amgen και Ίδρυμα Amgen για στήριξη των αποζημιώσεων λόγω covid-19

12,5 εκατ. δολάρια από Amgen και Ίδρυμα Amgen για στήριξη των αποζημιώσεων λόγω covid-19

Η Amgen και το Ίδρυμα Amgen ανακοίνωσαν αρχική δέσμευση ύψους έως 12,5 εκατ. δολαρίων για την υποστήριξη ενεργειών ελάφρυνσης του αντικτύπου του Covid-19 στις Ηνωμένες Πολιτείες και παγκοσμίως, με στόχο την αντιμετώπιση κρίσιμων αναγκών σε κοινότητες που επλήγησαν από την πανδημία. Τα κεφάλαια θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη των προσπαθειών αντιμετώπισης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης στις αμερικανικές και διεθνείς κοινότητες της Amgen, σε Οργανισμούς με επίκεντρο τους ασθενείς, ενισχύοντας περαιτέρω τις δικές τους προσπάθειες ανταπόκρισης σε διεθνείς προσπάθειες που οργανώνονται από την Direct Relief και τους Διεθνείς Ιατρικούς Οργανισμούς. Επιπλέον, το Ίδρυμα Amgen θα ενισχύσει τις δωρεές των εργαζομένων της Amgen σε όλο τον κόσμο που επιθυμούν να συνεισφέρουν με δικά τους κεφάλαια σε αυτές τις προσπάθειες στήριξης.

«Η πανδημία COVID-19 κινητοποιεί μια σειρά πρωτοφανών προκλήσεων για τους ανθρώπους, τις κυβερνήσεις και τα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης ανά τον κόσμο. Αποτελεί, επίσης, ένα άκρως τοπικό φαινόμενο που αναδεικνύει την έντονη ανάγκη να υποστηριχθούν άμεσα οι προσπάθειες στήριξης προς τις κοινωνίες για να επιβραδυνθεί η εξάπλωση του ιού και να βοηθηθούν όσοι επηρεάζονται άμεσα», δήλωσε ο Robert A. Bradway, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Amgen. «Ελπίζουμε η δέσμευσή μας αυτή να βοηθήσει τους Οργανισμούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή να αντιμετωπίσουν επείγουσες ανάγκες, καθώς αρχίζουμε να κατανοούμε καλύτερα τις μακροπρόθεσμες ανάγκες των κοινοτήτων μας».

Τα δωρεάν ηλεκτρονικά προγράμματα εκμάθησης που υποστηρίζονται από το Ίδρυμα Amgen εξακολουθούν να είναι διαθέσιμα, για να βοηθήσουν τους σπουδαστές να συνεχίσουν την επιστημονική τους κατάρτιση κατά το κλείσιμο των σχολών, συμπεριλαμβανομένης της ηλεκτρονικής ιστοσελίδας εκμάθησης LabXchange και Khan Academy.

Check Also

25.566 νέα κρούσματα, 5.022 επαναλοιμώξεις, 19 θάνατοι και 98 διασωληνωμένοι

Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ τα επιβεβαιωμένα κρούσματα που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 25.566. …