Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Ιδιωτικός Τομέας / Κ.Ε.Φ.Ι.: 1ος Διαδικτυακός Ποδηλατικός Γύρος για τους επιζώντες του καρκίνου

Κ.Ε.Φ.Ι.: 1ος Διαδικτυακός Ποδηλατικός Γύρος για τους επιζώντες του καρκίνου

Mε αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων του Καρκίνου (6 Iουνίου), ο Σύλλογος Κ.Ε.Φ.Ι. διοργανώνει τον 1ο Διαδικτυακό Ποδηλατικό Γύρο. Το σύνθημα είναι «Τρέχουμε πιο Γρήγορα από τον Καρκίνο» και σκοπός του Συλλόγου είναι η δράση αυτή να γίνει θεσμός και να αποτελέσει ένα ακόμα εφαλτήριο στη μάχη κατά του καρκίνου.

Λόγω των συνθηκών της πανδημίας, ο Ποδηλατικός Γύρος θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά. Μπορεί να συμμετάσχει κάθε άτομο ή ομάδα κυριολεκτικά από όπου θέλει. Απαραίτητες προϋποθέσεις: το κέφι και η θέληση για προσφορά στον άνθρωπο που νοσεί, στο περιβάλλον του και στο σύνολο της κοινωνίας.

Η 6η Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων του Καρκίνου, είναι μια ημέρα μνήμης όσων νικήθηκαν και μια μέρα γιορτής για όλους τους επιζώντες. Παίρνοντας τη σκυτάλη από την 3η Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα του Ποδηλάτου, σας καλούμε να φορέσουμε τις μπλούζες και τα καπέλα μας, να ανέβουμε ξανά στα ποδήλατά μας, στο σπίτι ή σε εξωτερικό χώρο, μεμονωμένα ή με παρέα, και να ανεβάσουμε τη φωτογραφία μας ως μήνυμα ενσυναίσθησης, αισιοδοξίας για τη συνολική αντιμετώπιση της ασθένειας και ενδυνάμωσης όλων των μικρών και μεγάλων μαχητών.

Κόστος συμμετοχής: 8 ευρώ/άτομο

Για οικογένειες και ομάδες: 6 ευρώ/άτομο

Τα έσοδα του Ποδηλατικού Γύρου θα διατεθούν για τη διεύρυνση του Προγράμματος “Μαζί και στο Σπίτι”.

Όπου κι αν είσαι, έλα κι εσύ στον αγώνα!

  1. Δήλωσε Συμμετοχή στον σύνδεσμο https://tinyurl.com/895bn7dz
  2. Παράλαβε το υλικό μετά την εγγραφή είτε από το γραφείο του Συλλόγου, είτε στον χώρο σου, είτε ταχυδρομικά δωρεάν, από τη Γενική Ταχυδρομική!
  3. Φόρεσε το μπλουζάκι, το καπέλο και τη μάσκα, ανέβα στο ποδήλατο, κάνε μια βόλτα και αποτύπωσε τη στιγμή!
  4. Βγάλε φωτογραφία και ανέβασέ την στα social media με τα  hashtags: #ΤρεχουμεΠιοΓρηγοραΑποΤονΚαρκινο, #RideForLifeWithKefi και την επισήμανση: @kefi.

Check Also

“RUN – BIKE – CARE”: Την Κυριακή 2 Ιουνίου ενώνουμε τις δυνάμεις μας ενάντια στον καρκίνο!

Τη Δευτέρα 20 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στον Πολυχώρο «ΙΑΝΟΣ» συνέντευξη Τύπου, την οποία προγραμμάτισε ο Σύλλογος …