Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Ιδιωτικός Τομέας / Uni-pharma και InterMed αποκλειστικοί χορηγοί των δρομέων στο 11ο Greece Race for the Cure

Uni-pharma και InterMed αποκλειστικοί χορηγοί των δρομέων στο 11ο Greece Race for the Cure

Για ακόμη μία χρονιά, οι Uni-pharma και InterMed, φαρμακοβιομηχανίες του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, δίνουν ραντεβού την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019 στο 11ο Greece Race for the Cure στο Ζάππειο, για να στείλουν ισχυρό μήνυμα κατά του καρκίνου του μαστού.

Οι δύο φαρμακοβιομηχανίες, μέσα από τη δυναμική running team των εργαζομένων του Ομίλου (ΟΦΕΤ) και στο πλαίσιο της Στρατηγικής του για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, ως αποκλειστικοί χορηγοί των δρομέων, θα στείλουν το ισχυρό μήνυμα «Μαζί Είμαστε Πάντα Νικητές». Με αυτόν τον τρόπο, οι Uni-pharma και InterMed, ενισχύουν τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», ο οποίος διοργανώνει τον Αγώνα Greece Race for the Cure.

Για πρώτη φορά, μαζί, ο Γύρος της Αθήνας!
Αξίζει να σημειωθεί ότι, εκτός από τον αγώνα δρόμου των 5 χλμ και τον περίπατο των 2 χλμ, φέτος για πρώτη χρονιά, ο πλέον ιστορικός θεσμός στα αθλητικά δρώμενα της πόλης, ο 33ος Γύρος της Αθήνας του ΟΠΑΝΔΑ, γίνεται σύμμαχος στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού και ενώνεται με το Greece Race for the Cure® σε μία διαδρομή 10 χιλιομέτρων με chip χρονομέτρησης.
Οι επικεφαλής των Uni-pharma και InterMed θα περιμένουν όλους τους δρομείς και τους επισκέπτες στο περίπτερό τους, για να τους μοιράσουν δώρα και να φωτογραφηθούν.

Check Also

Η Roche Hellas στον Αγώνα Digital Race for the Cure 2020

Η Roche Hellas και η Roche Diagnostics Hellas, συνεπείς όπως κάθε χρόνο στο ραντεβού τους …