Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Συνέδρια / Εκδηλώσεις / To International Health Tourism Center στο Διεθνές Συνέδριο Βαλκανικών Χωρών, στην Πρίστινα

To International Health Tourism Center στο Διεθνές Συνέδριο Βαλκανικών Χωρών, στην Πρίστινα

Σημαντική παρουσία είχε το International Health Tourism Center (IHTC) στο Διεθνές Συνέδριο Βαλκανικών Χωρών για τον Τουρισμό Υγείας, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Πρίστινα, στις 4 Μαΐου 2018.

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου, ο πρόεδρος του ΙΣΑ, του IHTC και του ΕΛΙΤΟΥΡ, Γιώργος Πατούλης, παρουσίασε τα αποτελέσματα από τις διεθνείς δράσεις του Κέντρου και αναφέρθηκε στη θέση που έχει κατακτήσει στην παγκόσμια αγορά του Τουρισμού Υγείας.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε η ένταξη στο IHTC των εθνικών δομών του Τουρισμού Υγείας της Ρουμανίας και της Αλβανίας, ενώ έχει ήδη δρομολογηθεί η ένταξη των εθνικών δομών της Ιταλίας, της Σερβίας και της Κύπρου.

«Το International Health Tourism Center διευρύνει τις συνεργασίες του στις διάφορες χώρες, κερδίζοντας όλο και πιο σημαντική θέση στον τομέα του παγκόσμιου Τουρισμού Υγείας. Στόχος μας είναι η Ελλάδα να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, ειδικά στην περιοχή των Βαλκανίων, και να δημιουργηθούν συνεργασίες και συνέργειες με φορείς άλλων χωρών που θα αυξήσουν τη δυναμική της χώρας μας», σημείωσε ο Γ. Πατούλης.

Check Also

Επτά χρόνια Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής

Επτά χρόνια λειτουργίας και προσφοράς στον συνάνθρωπο συμπλήρωσε το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου …