Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Ιδιωτικός Τομέας / SUN FILOS: Εβδομάδα Υπεύθυνης Συμπεριφοράς Απέναντι στον Ήλιο, στις 3-7 Ιουνίου

SUN FILOS: Εβδομάδα Υπεύθυνης Συμπεριφοράς Απέναντι στον Ήλιο, στις 3-7 Ιουνίου

Γνωρίζετε ότι ο καρκίνος του δέρματος είναι ο πιο κοινός καρκίνος;

Και ότι τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων;

Ο πιο πολύτιμος σύμμαχος που έχουμε είναι η πρόληψη και η προστασία. Για τον λόγο αυτό, η ΕΔΑΕ (Ελληνική Δερματολογική και Αφροδισιολογική Εταιρεία), με χορηγό και υποστηρικτή τα Δερματολογικά Εργαστήρια της Avène, διοργανώνει για ακόμη μία χρονιά την εκστρατεία πρόληψης κατά του καρκίνου του δέρματος – την Εβδομάδα Υπεύθυνης Συμπεριφοράς Απέναντι στον Ήλιο (SUN FILOS).

Από τις 3 έως τις 7 Ιουνίου, εθελοντές δερματολόγοι σε όλη την Ελλάδα εξετάζουν δωρεάν τους ενδιαφερόμενους και τους παρέχουν χρήσιμες συμβουλές.

Κάθε χρόνο, εκατοντάδες γιατροί συμμετέχουν σε αυτή την εκστρατεία και πάνω από 5.000 ενδιαφερόμενοι εξετάζονται εντελώς δωρεάν.

Μπορούμε να κλείσουμε άμεσα ραντεβού με ένα δερματολόγο κοντά μας, τηλεφωνώντας στο 215 215 8523 ή μπαίνοντας στην ιστοσελίδα www.sunfilos.gr.

Και κάτι ακόμη…

Φέτος, η ενέργεια μεγαλώνει ακόμη περισσότερο. Την ίδια εβδομάδα, μία ειδική ομάδα δερματολόγων θα επισκεφθεί 3 ελληνικά νησιά για να προσφέρει δωρεάν εξέταση στους κατοίκους τους, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι η πρόσβασή τους για δερματολογική εξέταση είναι πολύ δύσκολη.

Check Also

Ο ΕΟΔΥ στηρίζει την προώθηση του μητρικού θηλασμού

Η Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού εορτάζεται κάθε χρόνο από την 1η έως και την 7η …