Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Ιδιωτικός Τομέας / Silver διάκριση για καμπάνια που σχεδίασε και υλοποίησε η Think Plan Be

Silver διάκριση για καμπάνια που σχεδίασε και υλοποίησε η Think Plan Be

Μια σημαντική διάκριση απέσπασε η εταιρεία Think Plan Be για την εκστρατεία ενημέρωσης που σχεδίασε και «έτρεξε» για λογαριασμό της φαρμακευτικής εταιρείας WinMedica.

Συγκεκριμένα, η εκστρατεία για το συμπλήρωμα διατροφής Sideral® Sport απέσπασε το Silver βραβείο στην κατηγορία Φαρμακευτικές Επιχειρήσεις/Επικοινωνία, στα Healthcare Business Awards 2017, που διοργανώθηκαν από το Health Daily και τη Boussias Communications και απονεμήθηκαν την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου, στο Divani Apollon Palace & Thalasso, στην Αθήνα.

Δύο sites, facebook, youtube και instagram, αλλά και ένα σύνολο παράλληλων, διαδραστικών ενεργειών (influencers, διαγωνισμός Love Your Sport κ.ά.) «επιστρατεύθηκαν» και κατάφεραν να μεταφέρουν σε χιλιάδες αθλητές και αθλούμενους μηνύματα που αφορούν τη σωστή άθληση και τη διατροφή. Στόχος της καμπάνιας δεν ήταν μόνο να παρουσιάσει ένα νέο προϊόν, αλλά και να καταστήσει το SiderAL® Sport ως όχημα που θα ωθήσει τον κόσμο σε ένα well being lifestyle και θα αλλάξει τη ζωή του.

Ο Θεόδουλος Παπαβασιλείου, η Βίκυ Θεοδωρέλη και μια δυνατή ομάδα συνεργατών της Think Plan Be (digital experts, web designers, δημοσιογράφοι κ.ά.) σε συνεργασία με μία εξίσου δυνατή ομάδα από την εταιρεία WinMedica μπήκαν δυναμικά στον στίβο και κατάφεραν να εξασφαλίσουν μια θέση στο βάθρο των νικητών!

Check Also

ISOPLUS: Σημαντική βράβευση στα “Diamonds of the Greek Economy 2018”

Η ISOPLUS, με ηγετική θέση και πρωτοπορία στις εξελίξεις στον κλάδο των συμπληρωμάτων διατροφής για …