Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Ασφαλιστικά Ταμεία / Παράταση για την καταβολή των εισφορών ζητά ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος

Παράταση για την καταβολή των εισφορών ζητά ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος

Παράταση για την καταβολή των εισφορών στο ΤΣΑΥ, ζητά με επιστολή του προς το Ενιαίο Ταμείο Ανεξάρτητων Απασχολούμενων ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος. Ο ΠΦΣ εκφράζει παράλληλα τη δυσαρέσκειά του, που εξαιρέθηκε της παράτασης ο υγειονομικός κλάδος.

«Εκφράζουμε την έντονη διαμαρτυρία μας για την άνιση αντιμετώπιση σε βάρος του υγειονομικού  κλάδου, στο θέμα της παράτασης της  καταβολής των εισφορών. Συγκεκριμένα μόλις χθες  πληροφορηθήκαμε ότι ενώ δόθηκε παράταση για την καταβολή των εισφορών στους δικηγόρους και τους μηχανικούς, δεν ελήφθη καμιά απόφαση για τους υγειονομικούς.

Οι υγειονομικοί όπως και οι άλλοι κλάδοι που ανήκουν στο ΕΤΑΑ έχουν υποστεί σοβαρότατο πλήγμα από την συνεχιζόμενη οικονομική κρίση και προφανώς αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα με τους άλλους συναδέλφους επιστήμονες.

Θεωρούμε ως ελλιπή την απόφαση αυτή του ΕΤΑΑ και ζητούμε την ίση αντιμετώπιση και των υγειονομικών αλλά  πιθανώς και άλλων κλάδων που δεν έχουν τύχει ευνοϊκής ρύθμισης από το ΕΤΑΑ.

Για τον λόγο αυτό ζητούμε την έκτακτη σύγκλιση του ΔΣ του ΕΤΑΑ για να συζητηθεί το θέμα της παράτασης και για τους υγειονομικούς και σε περίπτωση που αυτό δεν μπορεί να γίνει να μην επιβληθούν κυρώσεις σε όσους δεν πληρώσουν την εισφορά τους μέχρι να διευθετηθεί», αναφέρει η επιστολή του ΠΦΣ που εστάλη την περασμένη Παρασκευή.

Check Also

Πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εφαρμοσμένης Φαρμακευτικής

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εφαρμοσμένης Φαρμακευτικής, το οποίο διοργάνωσε ο Φαρμακευτικός …