Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Ιδιωτικός Τομέας / “my fertility app” από τη Merck για τους Επαγγελματίες Υγείας στον τομέα της Γονιμότητας

“my fertility app” από τη Merck για τους Επαγγελματίες Υγείας στον τομέα της Γονιμότητας

Η Merck ανακοίνωσε σήμερα την ανάπτυξη της εφαρμογής my fertility (my fertility app), με ιατρική και εκπαιδευτική χρησιμότητα για την καθημερινή πρακτική των επαγγελματιών Yγείας στον χώρο της Γονιμότητας.

Η εφαρμογή my fertility διατίθεται αποκλειστικά από τους επαγγελματίες υγείας ως επιβοήθημα σε ασθενείς, στους οποίους έχει συνταγογραφηθεί το ενέσιμο διάλυμα ανασυνδυασμένης ανθρώπινης ωοθυλακιοτρόπου ορμόνης (θυλακιοτροπίνη άλφα, r hFSH) και ανασυνδυασμένης ανθρώπινης ωχρινοτρόπου ορμόνης (lutropin alfa, r hLH), σε προγεμισμένη συσκευή τύπου πένας.

Η εφαρμογή διατίθεται στο App store και το Google Play, και ο χρήστης την κατεβάζει δωρεάν στην κινητή συσκευή του (τηλέφωνο ή tablet). H πρόσβαση στην εφαρμογή προστατεύεται από προσωπικό κωδικό, ο οποίος παρέχεται στους επαγγελματίες υγείας από τους εκπροσώπους της Merck.

Αποκτώντας πρόσβαση στην εφαρμογή my fertility και ακολουθώντας τις οδηγίες, μέσω της τεχνολογίας Augmented Reality, η κάμερα της φωτογραφικής μηχανής του κινητού ή tablet αναγνωρίζει την ελληνική συσκευασία της προγεμισμένης πένας και/ή τις οδηγίες χρήσης που εσωκλείονται, οπότε και ενεργοποιείται το βίντεο με τα αναλυτικά βήματα χρήσης της.

Γι’ αυτή την ενέργεια δεν απαιτείται χρήση δικτύου κινητής τηλεφωνίας ή wifi.

«Στη Merck είμαστε αφοσιωμένοι στο να συνδέουμε όλες τις σημαντικές λεπτομέρειες που είναι σημαντικές σε ένα κύκλο για τη γονιμότητα. Είμαστε η μοναδική εταιρεία παγκοσμίως που παράγει ένα σύνολο φαρμακευτικών σκευασμάτων για όλο τον κύκλο IVF, ώστε να συντονίσει ο επαγγελματίας υγείας κάθε βήμα της εξατομικευμένης θεραπείας. Έχοντας πάντα στο επίκεντρο των ενεργειών μας τον ασθενή και με βάση το παγκόσμιο σύνθημά μας το As One For Patients, κάνουμε ολοένα και περισσότερα σημαντικά βήματα στον τομέα της Γονιμότητας, προσφέροντας αυτή τη φορά την εφαρμογή my fertility στους επαγγελματίες υγείας στον τομέα της Γονιμότητας», είπε ο Σπυρίδων Δευτεραίος, Ιατρικός Διευθυντής της Merck σε Ελλάδα και Κύπρο.

Check Also

Προς ολοκλήρωση το πανελλαδικό σχέδιο δράσης «ΕΚΑΒ be S.A.F.Ε.»

Βάσει του πανελλαδικού σχεδίου δράσης του σχετικά με την επιχειρησιακή ετοιμότητα των Υγειονομικών Σχηματισμών και …