Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Menarini Hellas και Kypropharm εισάγουν προϊόντα αυτοθεραπείας στην κυπριακή αγορά

Menarini Hellas και Kypropharm εισάγουν προϊόντα αυτοθεραπείας στην κυπριακή αγορά

Mετά την επιτυχημένη διάθεση των προϊόντων αυτοθεραπείας στην ελληνική αγορά, η Menarini Hellas προχώρησε στη διάθεση του πρωτότυπου και καινοτόμου χαρτοφυλακίου σκευασμάτων αυτοθεραπείας στην κυπριακή αγορά.

H είσοδος της Menarini Hellas στην αγορά της Κύπρου και η συνεργασία των δύο εταιρειών και στον τομέα της αυτοθεραπείας ανακοινώθηκαν πριν από λίγες ημέρες σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε παρουσία του Προέδρου και Δ/ντος Συμβούλου της Menarini Hellas, κ. Γ. Συκιανάκη, και του Δ/ντος Συμβούλου της Kypropharm, κ. A. Νικολάου, στη Λευκωσία.

«Μετά την επιτυχή κυκλοφορία σειράς καινοτόμων φαρμάκων στον καρδιαγγειακό, αναπνευστικό, αλλά και σε άλλους θεραπευτικούς τομείς, στην αγορά της Κύπρου μέσω της συνεργασίας με την εταιρεία Kypropharm, συνεχίζουμε με σταθερά βήματα την αναπτυξιακή πορεία μας, ενισχύοντας την παρουσία μας με τη διάθεση ενός ιδιαίτερα πλεονεκτικού και καινοτόμου χαρτοφυλακίου προϊόντων στον τομέα της αυτοθεραπείας. Το νέο μας τμήμα, Consumer HealthCare, συγκροτήθηκε και στελεχώθηκε το 2016 με ιδιαίτερα υψηλό ανθρώπινο δυναμικό, έχοντας στόχο, σε συνεργασία με τον φαρμακοποιό, να προσφέρει στον καταναλωτή αξιόπιστες επιλογές που βελτιώνουν το επίπεδο ζωής, την υγεία κι ευεξία του», τόνισε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Menarini Hellas, κ. Γεώργιος Συκιανάκης.

«Είναι μεγάλη μου χαρά που σας ανακοινώνουμε, με τον πρόεδρο της Menarini Hellas, το λανσάρισμα των προϊόντων αυτοθεραπείας του Ομίλου Menarini στην Κύπρο, τα οποία είναι αξιόλογα και αξιόπιστα, και διαφοροποιούνται από την υπόλοιπη αγορά, κάτι που χρειάζεται ο ιατροφαρμακευτικός κόσμος της Κύπρου», ανέφερε με τη σειρά του ο Διευθύνων Σύμβουλος της Kypropharm, κ. Ανδρέας Νικολάου, μιλώντας για την πολυετή συνεργασία των δύο εταιρειών.

Check Also

Διάκριση για τη Menarini Hellas για την συμβολή της στην Ανάπτυξη & την Καινοτομία στην Ελλάδα

Τιμητική διάκριση για την συμβολή της στην Ανάπτυξη & την Καινοτομία στην Ελλάδα απέσπασε η …