Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Ιδιωτικός Τομέας / Live Webinar στο Facebook από το Let’s ΠΑΠ

Live Webinar στο Facebook από το Let’s ΠΑΠ

Το Let’s ΠΑΠ, η πρώτη ελληνική εφαρμογή για την υγεία της γυναίκας, διοργανώνει για πρώτη φορά στη Ελλάδα ένα διαφορετικό «event ζωής», ένα live webinar, με θέμα την πρόληψη του Καρκίνου του Τραχήλου της Μήτρας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 29 Ιανουαρίου, στις 19:00 μέσω της επίσημης σελίδας του Let’s ΠΑΠ στο Facebook https://www.facebook.com/letspap/.

Όσες το παρακολουθήσουν, θα μάθουν τα πάντα για την πρόληψη του Καρκίνου του Τραχήλου της Μήτρας από τον γυναικολόγο Δρ. Ευριπίδη Μπιλιράκη, μέλος του HeCPA group και Γενικό Γραμματέα της Ελληνικής Εταιρείας Κολποσκόπησης, σε ένα live webinar αφιερωμένο σε κάθε γυναίκα, δίνοντάς τους τη δυνατότητα αλληλεπίδρασης από απόσταση σε πραγματικό χρόνο.

Ο γυναικολόγος Δρ. Ευριπίδης Μπιλιράκης θα μιλήσει για όλα όσα αφορούν την πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας, τις νέες μεθόδους πρόληψης και θα απαντήσει στα ερωτήματα κάθε γυναίκας.

Μπορείτε να στείλετε τις απορίες σας, αλλά και ζητήσετε να αναλυθεί οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί και αφορά την πρόληψη του Καρκίνου του Τραχήλου της Μήτρας. Την Τρίτη, 29 Ιανουαρίου, θα πάρετε τις απαντήσεις σας.

Check Also

Επαγγελματίες υγείας, οδηγοί ταξί, πωλητές και αστυνομικοί μεταξύ των εργαζομένων που κινδυνεύουν περισσότερο από COVID-19

Καθώς γίνονται σταδιακά βήματα επανόδου στην κανονικότητα σε παγκόσμιο επίπεδο, μελέτη από το Πανεπιστήμιο Harvard …