Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Ιδιωτικός Τομέας / Νέα Ηλεκτρονική Εφαρμογή «MyPso» για όλους τους ανθρώπους με ψωρίαση

Νέα Ηλεκτρονική Εφαρμογή «MyPso» για όλους τους ανθρώπους με ψωρίαση

Την πρώτη ηλεκτρονική εφαρμογή στην Ελλάδα «MyPso», σχεδιασμένη για όλους τους ανθρώπους με ψωρίαση παρουσίασε η εταιρεία LEO Pharma Hellas σε σημερινή Συνέντευξη Τύπου, που πραγματοποιήθηκε στον Kόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων – INNOVATHENS.

Πρόκειται για μία εγκεκριμένη από τον ΕΟΦ εφαρμογή, η οποία διαθέτει πληθώρα καινοτόμων χαρακτηριστικών που επιτρέπουν στον χρήστη να:

  • Παρακολουθεί τα συμπτώματά του και να δημιουργεί ένα ημερολόγιο φωτογραφιών (αρχειακό υλικό)
  • Εντοπίζει τους παράγοντες έξαρσης
  • Καταχωρεί την πορεία της θεραπείας
  • Συγκρίνει ανώνυμα τα αποτελέσματα του χρήστη με τα αποτελέσματα άλλων αντίστοιχων χρηστών της εφαρμογής στην Ελλάδα
  • Δημιουργεί αναφορές για ιδία χρήση.

Σύμφωνα με τον κ. Δημήτριο Παπακώστα,  Δερματολόγο-Αφροδισιολόγο – Διδάκτωρα του Παν/μίου Charite-Universitawtsmedizin Berlin, «Με τη νέα ηλεκτρονική εφαρμογή “MyPso” ενδυναμώνεται η επικοινωνία ιατρού – ασθενούς και οι πάσχοντες με ψωρίαση μπορούν να διαχειρίζονται καλύτερα και πιο αποτελεσματικά την πάθησή τους».

«Η εφαρμογή “MyPso” είναι απλή και λειτουργική στη χρήση, επιτρέποντας σε όλους τους ανθρώπους με ψωρίαση να παρακολουθούν την πρόοδό τους με το πάτημα ενός κουμπιού. Για εμάς, η εφαρμογή αυτή είναι κάτι παραπάνω από ένα πρωτοποριακό τεχνολογικό εργαλείο. Αποτελεί έμπρακτη επισφράγιση της δέσμευσής μας στους ασθενείς, και τις ανάγκες τους, σηματοδοτώντας παράλληλα ένα σημαντικό βήμα ανέλιξης στον κλάδο της δερματολογίας γενικότερα», τόνισε απ’ τη μεριά του ο κ. Νικόλαος Ραγκούσης, General Manager LEO Pharma Hellas S.A.,

Η εφαρμογή MyPso είναι διαθέσιμη από το iTunes https://appsto.re/gr/HYjLab.i και το GooglePlay https://play.google.com/store/apps/details?id=com.leopharma.gr.mypso

Check Also

Αιφνίδια η απώλεια όσφρησης-γεύσης στους ασθενείς με COVID-19. Αποκαθίσταται εντός δύο εβδομάδων

Δημοσιεύθηκε προσφάτως στο περιοδικό Journal of the American Medical Association (JAMA) ένα άρθρο ανασκόπησης για …