Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Ιδιωτικός Τομέας / H Mustela® δίπλα στα φιλοξενούμενα παιδιά του Κέντρου «Η Μητέρα»

H Mustela® δίπλα στα φιλοξενούμενα παιδιά του Κέντρου «Η Μητέρα»

Η Mustela®, έχοντας ως βασικό στόχο τη φροντίδα του βρεφικού και παιδικού δέρματος, από την πρώτη ημέρα της γέννησης, προσέφερε προϊόντα για τα φιλοξενούμενα μωρά και παιδιά του Κέντρου Προστασίας του Παιδιού Αττικής «Η Μητέρα», ειδικά σχεδιασμένα για την καθημερινή φροντίδα τους.

Το Κέντρο Βρεφών «Η Μητέρα», από την ίδρυσή του το 1953, έχει ως όραμα και στόχο να αγκαλιάζει με φροντίδα και στοργή τα παιδιά που χρειάζεται να ζήσουν για λίγο, πολύ ή μόνιμα μακριά από την οικογένειά τους. Παράλληλα, στέκεται πλάι σε γυναίκες που μόνες τους, χωρίς υποστηρικτικό περιβάλλον, αντιμετωπίζουν μια εγκυμοσύνη και αναζητούν προστασία.

Στις εγκαταστάσεις του Κέντρου, ειδικοί επιστήμονες παρέχουν σε όλους τους φιλοξενούμενους, βρέφη, νήπια, παιδιά και λεχωίδες, κάθε υποστήριξη για την ομαλή ψυχοκινητική, συναισθηματική και κοινωνική τους εξέλιξη, όπως και τις καλύτερες συνθήκες διατροφής, υγείας και περιβάλλοντος.

Η Mustela®, θέτοντας πάντα στο επίκεντρό της τη συνεχή φροντίδα του μωρού και του παιδιού με απόλυτη ασφάλεια, στηρίζει το πολύτιμο έργο του Κέντρου Βρεφών, διαθέτοντας πάνω από 170 προϊόντα για να καλύψει τις ανάγκες των φιλοξενούμενων μωρών και παιδιών, για το μπάνιο, την περιποίηση, αλλά και την αλλαγή της πάνας.

Check Also

Η Bristol Myers Squibb αρωγός στην αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας COVID-19 στην Ελλάδα και τον κόσμο

Τόσο στην Ελλάδα, όσο και διεθνώς, η βιοφαρμακευτική εταιρεία Bristol Myers Squibb προσφέρει μαζί με …