Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / EU-JAMRAI: Webinar για τη Μικροβιακή Αντοχή

EU-JAMRAI: Webinar για τη Μικροβιακή Αντοχή

Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ενημερώνει για το διαδικτυακό ενημερωτικό σεμινάριο (Webinar), που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 26 Μαρτίου σχετικά με τη Μικροβιακή Αντοχή, το οποίο διοργανώνεται από την κοινή ευρωπαϊκή δράση EU-JAMRAI, σε συνεργασία με το European Centre for Disease Prevention & Control (ECDC) και το Food & Agriculture Organization of United Nations (FAO).

Ο πρωταρχικός στόχος της κοινής ευρωπαϊκής δράσης ΕU-JAMRAI είναι να υποστηρίξει τα κράτη-μέλη της ΕΕ να αναπτύξουν και να εφαρμόσουν αποτελεσματικές πολιτικές Υγείας για την καταπολέμηση της Μικροβιακής Αντοχής και τη μείωση των Λοιμώξεων που συνδέονται με Χώρους Παροχής Υπηρεσιών Υγείας. Το Γραφείο των Νοσοκομειακών Λοιμώξεων και Μικροβιακής Αντοχής του ΕΟΔΥ ηγείται της δράσης (WP6.1) που στοχεύει στην αποτελεσματική εφαρμογή προγραμμάτων ελέγχου λοιμώξεων σε Χώρους Παροχής Υγείας.

Με το εν λόγω σεμινάριο μπορεί κανείς να αποκτήσει ακριβείς επιστημονικές πληροφορίες από ειδικούς με μεγάλη εμπειρία στον τομέα αυτό, καθώς και επικαιροποιημένες πληροφορίες για τους τρόπους με τους οποίους η Ευρώπη αντιμετωπίζει αυτό το κρίσιμο ζήτημα Δημόσιας Υγείας.

Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Περισσότερες πληροφορίες, καθώς και το πρόγραμμα για το Webinar:

https://eu-jamrai.eu/amr-webinar-for-journalists/

Check Also

Συνάντηση Ρόζενμπεργκ με την επικεφαλής του ΠΟΥ Ευρώπης στην Ελλάδα

Την εκπρόσωπο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) και επικεφαλής του Γραφείου ΠΟΥ στην Ελλάδα, Δρ. …