Αρχική / Πρόσωπα / Άρθρα / Απόψεις / Και ο ΕΟΠΥΥ θέλει τον…κηπουρό του

Και ο ΕΟΠΥΥ θέλει τον…κηπουρό του

Ας κάνουμε και λίγη πλάκα. Γιατί, αν αφήσουμε να μας παρασύρει ο ρυθμός επιδείνωσης των…πάντων, δεν την βγάζουμε καθαρή. Ο ΕΟΠΥΥ, λοιπόν, ήσυχος πια μετά την εκτενή ενημέρωση για το πλαφόν στις εξετάσεις και το…εξωτερικό συμμάζεμα, αποφάσισε να νοικοκυρέψει και τα εσωτερικά του οίκου του. Έτσι, τελειώνοντας με το κούρεμα των εξετάσεων, αρχίζει αυτό του…γκαζόν, καθώς ξεκίνησε ήδη δημόσια διαβούλευση για την εξεύρεση…κηπουρού!

Όπως περιγράφεται αναλυτικά στο σχετικό έγγραφο, το οποίο μπορείτε να το δείτε εδώ, το εν λόγω έργο περιλαμβάνει τη φύτευση του προκηπίου, του κήπου και των ζαρτινιερών των ορόφων και του roof garden του κτιρίου στο Μαρούσι.

Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στο roof garden, γιατί, με την ολοκλήρωση του έργου, ο εν λόγω χώρος θα αποτελεί το σημείο συνάντησης του εκάστοτε προέδρου του Οργανισμού, με τους ανασφάλιστους, τους απλήρωτους παρόχους, τους γιατρούς που αναμένουν συμβάσεις κ.α., ώστε να συζητούν σε ένα ευχάριστο, καταπράσινο περιβάλλον και με τη συνοδεία ενός δροσιστικού κοκτέιλ, τα όποια προβλήματα τους απασχολούν.

Το ότι η διαβούλευση είναι «δημόσια», παρέχει τη δυνατότητα σε όλους να προτείνουν τα άνθη της προτίμησή τους, ώστε το περιβάλλον να καταστεί ακόμη πιο φιλικό προς τον χρήστη.

Check Also

ΠΙΣ: «Οι επιπλέον συμβάσεις γιατρών με τον ΕΟΠΥΥ και η ελεύθερη επιλογή ιατρού τα πρώτα βήματα για αναδιοργάνωση της ΠΦΥ»

Επιστολή απέστειλε ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, τονίζοντας την ανάγκη …