Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Ιδιωτικός Τομέας / Eγκαίνια νέων γραφείων του Σωματείου «Ηπάρχω», παρουσία του προέδρου του ΙΣΑ

Eγκαίνια νέων γραφείων του Σωματείου «Ηπάρχω», παρουσία του προέδρου του ΙΣΑ

Ο Πρόεδρος του ΙΣΑ, Γ. Πατούλης, παραβρέθηκε στα εγκαίνια των νέων γραφείων του Σωματείου Ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδας «Ηπάρχω», την Τρίτη 10 Οκτωβρίου, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης από την Πρόεδρο του Σωματείου, Χ. Θεοδωρίδου.

Τα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων του Σωματείου πραγματοποίησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.κ. Νικόλαος.

«Η παρουσία μας σήμερα εδώ ενισχύει το μήνυμα ζωής και ελπίδας που πρέπει να εκπέμψουμε, δίνοντας το παράδειγμα στις τοπικές μας κοινωνίες και το έναυσμα για περισσότερη ευαισθητοποίηση στο θέμα των μεταμοσχεύσεων…

…“Σπίτια όπως αυτό που εγκαινιάζουμε σήμερα πρέπει όλοι να τα στηρίζουμε και να τα ενισχύουμε. Με τη δωρεά οργάνων δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία ζωής στους έχοντες ανάγκη μεταμόσχευσης. Πρόκειται για την ύψιστη μορφή εθελοντικής προσφοράς και αλτρουισμού… Δυστυχώς η Ελλάδα, σε αυτόν τον τομέα, είναι στη θέση του ουραγού της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Για να αντιστρέψουμε αυτή την εικόνα, απαιτείται ευαισθητοποίηση και συμμετοχή των κοινωνικών φορέων, αλλά και όλων των πολιτών.

Ας κάνουμε όλοι αυτό το “δώρο ζωής” σε χιλιάδες ασθενείς συνανθρώπους μας, γεφυρώνοντας με μοναδικό τρόπο τη ζωή με τον θάνατο», δήλωσε ο Πρόεδρος του ΙΣΑ στην ομιλία του.

Check Also

Αποδοχή των μέτρων για τον κορονοϊό μεν, αλλά γενική χαλάρωση μετά την άρση τους, δείχνει έρευνα του ΙΣΑ

Η αποδοχή της πολιτικής που ακολουθήθηκε για την αναχαίτηση της επιδημίας, η ανάδειξη της αξίας …