Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Ιδιωτικός Τομέας / DEMO ΑΒΕΕ – «Είναι Ευθύνη Μας»: Και φέτος δίπλα στην Ομάδα Αιγαίου

DEMO ΑΒΕΕ – «Είναι Ευθύνη Μας»: Και φέτος δίπλα στην Ομάδα Αιγαίου

Στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας της DEMO ΑΒΕΕ, το οποίο τιτλοφορείται «Είναι Ευθύνη μας» και σύμφωνα με τη στρατηγική της να στηρίζει τα μικρά νησιά του Αιγαίου, η εταιρεία υποστήριξε για έβδομη χρονιά την Ομάδα Αιγαίου στον επετειακό 25ο Διάπλου Αιγαίου Πελάγους.

Ο επετειακός 25ος Διάπλους Αιγαίου Πελάγους ξεκίνησε το Σάββατο 4 Μαΐου και διήρκησε μέχρι και τη Δευτέρα 13 Μαΐου, με την Ομάδα να διανύει περισσότερα από 350 ναυτικά μίλια, επισκεπτόμενη τα νησιά Φούρνοι, Θύμαινα, Δονούσα, Αμοργός και Κουφονήσι. Στα νησιά αυτά διενεργήθηκαν ιατρικές, αιματολογικές και μικροβιολογικές εξετάσεις των κατοίκων, ενώ παράλληλα έγινε δωρεά εκπαιδευτικού και παιδαγωγικού υλικού στα σχολεία των νησιών, συνοδευόμενου από έργα υποδομής. Τις δράσεις πλαισίωσαν ποικίλες πολιτιστικές εκδηλώσεις.

H DEMO, ανταποκρινόμενη στο αίτημα της Ομάδας Αιγαίου, δώρισε επίσης ένα ηλιακό φωτιστικό για το λιμάνι του μικρού νησιού Μαράθι. Τον Μάρτιο, μάλιστα, η εταιρεία είχε στείλει στο νησάκι φαρμακευτικά σκευάσματα και αναλώσιμα για τη θερινή περίοδο 2019.

Μέρος της δωρεάς χορηγήθηκε για τη λοιπή υποστήριξη του Διάπλου.

Το 2019 αποτελεί ένα έτος-ορόσημο για την Ομάδα Αιγαίου, καθώς συμπλήρωσε 25 χρόνια σταθερής παρουσίας και υποστήριξης των νησιών.

Check Also

Δωρεά ιντερφερόνης βήτα-1α από τη Merck στον ΠΟΥ για μελέτη πιθανής θεραπείας για τον COVID-19

Ως εταιρεία αφοσιωμένη στην ανθρώπινη πρόοδο και στη διαρκή βελτίωση της ζωής των ασθενών, η …