Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Ιδιωτικός Τομέας / Bloode: Ένα μικρό πάρτυ για ένα μεγάλο αποτέλεσμα

Bloode: Ένα μικρό πάρτυ για ένα μεγάλο αποτέλεσμα

Το Bloode γιορτάζει τις μικρές πράξεις που κάνουμε όλοι για να πετύχουμε έναν μεγαλύτερο στόχο! Σήμερα Τετάρτη, 20 Ιουνίου, στις 20:00, στον Kήπο του Μεγάρου Μουσικής (Holy Garden), θα πραγματοποιηθεί με τη χορηγική υποστήριξη φιλοξενίας του Mama Fuga η εκδήλωση «Ένα μικρό πάρτυ για ένα μεγάλο αποτέλεσμα», πλαισιωμένη από μικρές δράσεις ψυχαγωγικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα.

Κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων μηνών (Μάιος-Ιούνιος 2018), η ομάδα Bloode, η πρώτη διαδικτυακή κοινότητα για την αιμοδοσία στην Ελλάδα, υλοποίησε καμπάνια ευαισθητοποίησης για την εθελοντική αιμοδοσία, με τίτλο «Κάνε κάτι μικρό για κάτι μεγάλο». Η καμπάνια περιελάμβανε την προβολή video, με τη συμμετοχή διαφορετικών κάθε φορά προσώπων που μιλούν για την εθελοντική αιμοδοσία, καλώντας τον κόσμο να συμμετάσχει στις δράσεις που διοργανώνει το Bloode, ικανοποιώντας εκκλήσεις αίματος ή κάνοντας μια μικρή δωρεά μέσω της ανανεωμένης ιστοσελίδας της κοινότητας www.bloode.org.

Μέσα σε 3 χρόνια, το Bloode κατάφερε να απαντήσει σε δεκάδες εκκλήσεις αίματος και να σώσει εκατοντάδες ανθρώπινες ζωές, χάρη στη στήριξη των ανθρώπων που βρέθηκαν δίπλα του. Τώρα, με αφορμή την κορύφωση της καμπάνιας, διοργανώνεται μια γιορτή, όπου θα διασκεδάσουμε, αλλά και θα ενημερωθούμε για τη σημασία της αιμοδοσίας, λαμβάνοντας μέρος σε μικρές δράσεις εθελοντισμού και ψυχαγωγίας που θα διοργανωθούν σε συνεργασία με άλλες ΜΚΟ.

Θα ακολουθήσει cocktail party, ενώ τις μουσικές επιλογές θα επιμελείται ο Πάνος Σουρούνης, ραδιοφωνικός παραγωγός των σταθμών Menta 88.0 και Pepper 96.6. Παράλληλα, η bfresh θα διαθέτει δροσερά κοκτέιλ με καλοκαιρινές γεύσεις στους παρευρισκόμενους.

Check Also

Εθελοντική αιμοδοσία στις 19 Δεκεμβρίου για τα άτομα με Ιδιοπαθή Φλεγμονώδη Νοσήματα Εντέρου

Ο Σύλλογος Ατόμων με Νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Ελλάδας διοργανώνει την Πέμπτη, 19 …