Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Ιδιωτικός Τομέας / «BAUSCH Health» το νέο όνομα της Valeant/PharmaSwiss

«BAUSCH Health» το νέο όνομα της Valeant/PharmaSwiss

O παγκόσμιος φαρμακευτικός Όμιλος “Valeant Pharmaceuticals International Inc.”, θυγατρική του οποίου είναι και η ομώνυμη εταιρεία στην Ελλάδα από το 2005, έλαβε τη στρατηγική απόφαση να μετονομαστεί σε “BAUSCH Health Companies Inc.”, με τον διακριτικό τίτλο “BAUSCH Health”. Μετά τη συγκεκριμένη αλλαγή, ο νέος Όμιλος, BAUSCH Health, θα εκμεταλλευθεί πλήρως τη νέα του δυναμική, με στόχο την επέκταση σε καίριους τομείς της φαρμακευτικής βιομηχανίας και της βιομηχανίας Ιατρικών Εργαλείων και Εξαρτημάτων.

Το όνομα BAUSCH ενσωματώνει την πλούσια ιστορία και το κύρος του πασίγνωστου σήματος Bausch+Lomb. Αντανακλά τη συνέχεια, την καινοτομία και την αφοσίωση του Ομίλου στην Υγεία, εδώ και 165 χρόνια, όταν ο John Jacob Bausch άνοιξε το πρώτο του κατάστημα οπτικών στην πόλη Rochester της Πολιτείας της Νέας Υόρκης.

Το νέο όνομα προέκυψε μέσα από μια διεξοδική αξιολόγηση των ονομάτων που υπήρχαν διαθέσιμα στο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας, αλλά και νέων προτάσεων. Επιπλέον, το νέο όνομα συμπίπτει και με τις πρόσφατες διοικητικές αλλαγές στον Όμιλο. Η νέα ηγετική ομάδα, υπό την καθοδήγηση του Προέδρου και Δ/ντος Συμβούλου, κ. Joseph C. Papa, έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια για την ανάκαμψη του παγκόσμιου Ομίλου: τα τελευταία δύο χρόνια, η νέα διοίκηση έχει προβεί σε ευρείες αναδιαρθρώσεις, με στόχο τον στρατηγικό εξορθολογισμό των περιουσιακών στοιχείων και θυγατρικών του Ομίλου ανά τον κόσμο.

Όπως όλα δείχνουν, η BAUSCH Health βαδίζει στον δρόμο της μεγάλης ανάκαμψης. Ήρθε, λοιπόν, η κατάλληλη στιγμή να ενώσει τις βασικές της επιχειρήσεις, τις θυγατρικές και τα εμπορικά σήματά της, κάτω από το υπερήφανο όνομα “BAUSCH Health”. Το πλήρες αντικείμενο της εταιρείας σήμερα είναι η ανάπτυξη και κατασκευή ενός ευρέως φάσματος φαρμακευτικών προϊόντων, ιατρικών συσκευών και OTC προϊόντων, κυρίως στους θεραπευτικούς τομείς της υγείας των ματιών, της γενικής υγείας, της γαστρεντερολογίας και της δερματολογίας. Ορισμένα από τα σημαντικά εμπορικά σήματα της εταιρείας στην Ελλάδα, είναι τα Artelac®, Biotrue®, Counterpain®, Dexamytrex®, Mysimba®, Niflamol®, Ocuvite®, Procef®, Renu®, Soflens®, Stellaris, Teneo™, Ultra®, Victus® & Vidilac®.

Η “BAUSCH Health Ελλάδας” υποδέχεται με χαρά τις εξελίξεις και υιοθετεί πλήρως το νέο της όνομα, αφήνοντας στο παρελθόν το παλαιό, “Valeant/PharmaSwiss Hellas”. Κατά τη διαδικασία αλλαγής του ονόματός της, η “BAUSCH Health Ελλάδας” παρουσιάζει τη νέα της εταιρική ταυτότητα, μέσα και από μια νέα εταιρική ιστοσελίδα: www.bauschhealth.gr

Όλες, δε, οι εμπορικές δραστηριότητές της θα πραγματοποιούνται σύντομα κάτω από νέα εταιρική νομική μορφή και, φυσικά νέο λογότυπο.

Αυτό που δεν αλλάζει στη “BAUSCH Health Ελλάδας” είναι το όραμά της: να βελτιώνει τη ζωή των ανθρώπων, με τα κορυφαία προϊόντα Υγείας που διαθέτει, αλλά και να αποτελεί τον συνεργάτη Υγείας που εμπιστεύεται το κοινό.

«Στη BAUSCH Health ονειρευτήκαμε να στηρίξουμε την κοινωνία για μια καλύτερη ζωή. Είμαστε μια εταιρεία που προσφέρει συνολικά τις καλύτερες λύσεις υγείας και υποσχόμαστε ότι θα δουλέψουμε μαζί, επαναπροσδιορίζοντας συνεχώς τη θέση μας στην αγορά, αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση. Κοιτάζουμε μπροστά και ζούμε αυτήν τη συναρπαστική αλλαγή από τα πρώτα στάδιά της!», δήλωσε σχετικά ο Γενικός Διευθυντής της BAUSCH Health Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας, κ. Ιάκωβος Μιχαλίτσης.

Check Also

Σημαντική διάκριση για την BAUSCH Health Hellas στην έρευνα “Best Workplaces 2020”

Ως μία από τις κορυφαίες εργοδότριες εταιρείες, με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα, αναδείχθηκε …