Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Ιδιωτικός Τομέας / Ακόμη μία διάκριση της DEMO για την επιχειρηματική της πορεία

Ακόμη μία διάκριση της DEMO για την επιχειρηματική της πορεία

Σημαντική διάκριση απέσπασε η φαρμακοβιομηχανία DEMO για την επιχειρηματική πορεία της και το μοντέλο ανάπτυξής της, στην Ετήσια Συνάντηση Επιχειρηματικής Αριστείας, «Diamonds of the Greek Economy 2016».

Η DEMO, πιστή στη δέσμευσή της για καινοτομία και ανάπτυξη, κατάφερε να ξεπεράσει τις πολυάριθμες προκλήσεις στον κλάδο της φαρμακοβιομηχανίας και να συμβάλλει ταυτόχρονα στην προσπάθεια ανάκαμψης της εγχώριας οικονομίας. Με στόχο την υψηλή ποιότητα και την καινοτομία των προϊόντων που παράγει, η ελληνική φαρμακοβιομηχανία επενδύει διαρκώς σε υπερσύγχρονο εξοπλισμό και στις εγκαταστάσεις της αλλά και στο υψηλό επιστημονικό προφίλ των εργαζομένων της. Η DEMO κατέχει την πρώτη θέση, στην Ελλάδα, σε εξαγωγές δικών της φαρμακευτικών προϊόντων σε τεμάχια πώλησης. Ταυτόχρονα, η βιομηχανία διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο πωλήσεων και έχει ήδη εδραιώσει την παρουσία της σε 52 χώρες σε Ευρώπη, Ασία, Αφρική, Μέση Ανατολή και Νότιο Αμερική.

«Αυτή η διάκριση έρχεται ως επιστέγασμα της επιτυχημένης πορείας της DEMO και σας ευχαριστούμε θερμά για αυτό. Θα ήθελα να επισημάνω πως η συγκεκριμένη βράβευση οφείλεται κατεξοχήν στους εργαζομένους της εταιρείας μας που μας στηρίζουν εδώ και 50 χρόνια με τις γνώσεις τους στον τομέα της υγείας αλλά και την πίστη τους στην ελληνική φαρμακοβιομηχανία. Παράλληλα, το υγιές μοντέλο ανάπτυξης της DEMO με βασικούς πυλώνες τις επενδύσεις σε υποδομές, ανθρώπινο δυναμικό σε Έρευνα & Ανάπτυξη, αλλά και την εξαγωγική δραστηριότητά της εταιρείας, μας επιτρέπει να έχουμε για άλλη μία φορά θετικό πρόσημο στην αναπτυξιακή μας πορεία», δήλωσε η κα Ιωάννα Δέμου, Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου της DEMO, παραλαμβάνοντας το βραβείο.

Check Also

Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο: Οι γυναίκες πλήττονται περισσότερο από τις συνέπειες της πανδημίας

Η εμφάνιση και η ταχύτατη εξάπλωση του COVID-19 επέφερε ριζικές αλλαγές στον τρόπο ζωής μας, …