Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / 13 και 14 Μαΐου το 13o Παγκρήτιο Φαρμακευτικό Συνέδριο στο Ηράκλειο

13 και 14 Μαΐου το 13o Παγκρήτιο Φαρμακευτικό Συνέδριο στο Ηράκλειο

Το Συντονιστικό Όργανο Φαρμακευτικών Συλλόγων Κρήτης, με την ευθύνη του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ηρακλείου, διοργανώνει για 13η χρονιά το Παγκρήτιο Φαρμακευτικό Συνέδριο. Η όλη διοργάνωση θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Aquila Atlantis Hotel, στo Ηράκλειο, το σαββατοκύριακο 13 και 14 Μαΐου.

Το Παγκρήτιο Φαρμακευτικό Συνέδριο είναι ο πρώτος ιστορικά συνεδριακός φαρμακευτικός θεσμός, ο οποίος απευθύνεται σε όλους τους φαρμακοποιούς της Ελλάδας και κάθε χρόνο συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον. Φέτος, το κεντρικό μήνυμα είναι «Ανάπτυξη – Εκπαίδευση – Καινοτομία: Τα εφόδια για τη βιωσιμότητα του φαρμακείου», ένα θέμα κρίσιμης σημασίας για τον κλάδο των φαρμακοποιών, δεδομένων των δυσμενών οικονομικών συνθηκών των τελευταίων χρόνων.

Πέρα από την πλούσια θεματολογία του, με ομιλητές διακεκριμένους επιστήμονες από τον χώρο της Υγείας και εκπροσώπους φορέων, το 13ο Παγκρήτιο Φαρμακευτικό Συνέδριο θα περιλαμβάνει επιπλέον εκθεσιακό μέρος και εκδηλώσεις για τους φαρμακοποιούς.

Ακόμα, για πρώτη φορά φέτος, θα ανεβεί στον κινηματογράφο Αστόρια η θεατρική παράσταση «Ο Θείος Βάνιας» από τη θεατρική ομάδα φαρμακοποιών Αθηνών και Πειραιώς ‘Ψυχής Ίαμα’, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Οι φαρμακοποιοί που θα παρακολουθήσουν το συνέδριο μοριοδοτούνται με 5 μόρια συνεχιζόμενης φαρμακευτικής εκπαίδευσης από το ΙΔΕΕΑΦ.

Μεγάλος χορηγός: ΣΥΦΑΚ

Χορηγοί επικοινωνίας: CRETA Τηλεόραση, ΝΕΑ Τηλεόραση Κρήτης, ΑΝΑΤΟΛΗ, ΠΑΤΡΙΣ, ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ, VIRAL, CRETA24, FLASHNEWS, PHARMACORNER

Περισσότερες πληροφορίες: www.pankritio.gr

Check Also

Γ. Ελευθερίου για εμβολιασμούς: Καμιά αντιπαράθεση με τους φαρμακοποιούς από πλευράς των γιατρών, αλλά…

Δήλωση του Γενικού Γραμματέα του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, Δρ. Γεωργίου Ελευθερίου, επιχειρεί σήμερα να δώσει …