Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Ιδιωτικός Τομέας / Συνάντηση προέδρων ΣΑμΣΚΠ και Σωματείου ΝΙΚΗ-Victor Artant με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Συνάντηση προέδρων ΣΑμΣΚΠ και Σωματείου ΝΙΚΗ-Victor Artant με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Μετά τη σημαντική συνάντηση της Προέδρου του Συλλόγου Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας (ΣΑμΣΚΠ), κας Βασιλικής Μαράκα, και του Προέδρου του Σωματείου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία “Victor Artant – ΝΙΚΗ”, κου Σμπράου Ευαγγέλου, με τον θρησκευτικό ηγέτη της χώρας, Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο Β’, ακολούθησε συνάντηση την 9η Ιανουαρίου 2019 με την Α.Ε. τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Οι πρόεδροι των δύο Συλλόγων έθεσαν στον κ. Παυλόπουλο το εξαιρετικά μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν σχετικά με τη μελλοντική στέγαση των δύο κοινωνικών φορέων που εκπροσωπούν, οι οποίοι εδρεύουν εντός του παλαιού αεροδρομίου του Ελληνικού.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, μετά τη λεπτομερή ανάλυση εκ μέρους της κας Μαράκα και του κου Σμπράου, έδειξε ιδιαίτερη διάθεση να παρέμβει και να υποστηρίξει την προσπάθειά τους, ώστε να εξευρεθεί μια μόνιμη λύση, καθησυχάζοντας με τον τρόπο αυτό τους προέδρους των δύο φορέων.

Αναμένεται η συνέχεια στη σοβαρή αυτή υπόθεση, με την ελπίδα οι υποσχέσεις που έχουν δοθεί στους δύο φορείς να μετουσιωθούν και σε πράξεις.

Check Also

Ο Σύλλογος Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκα Αττικής «πηγαίνει» στο Ζάππειο Μέγαρο

Στις 18, 19 και 20 Μαρτίου 2023, ο Σύλλογος Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας – …