Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Ιδιωτικός Τομέας / Πρώτο βραβείο για το «Μοναδικό ποδήλατο… αγώνων ζωής» της Sanofi, στα Αριστεία Ε.Ε.Φα.Μ.

Πρώτο βραβείο για το «Μοναδικό ποδήλατο… αγώνων ζωής» της Sanofi, στα Αριστεία Ε.Ε.Φα.Μ.

Μία σημαντική διάκριση στα Αριστεία Ε.Ε.Φα.Μ. απέσπασε η Sanofi Ελλάδας για τη δραστηριοποίησή της στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού. Συγκεκριμένα, η πρωτοβουλία για την Πολλαπλή Σκλήρυνση, «Ένα μοναδικό ποδήλατο… αγώνων ζωής», απέσπασε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία «Πρόγραμμα Υποστήριξης Ασθενών και Ευαισθητοποίησης Κοινού». Η τελετή απονομής των Αριστείων 2018-2019 πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, στο Μέγαρο Μουσικής, Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών, στο πλαίσιο του 12ου Συνεδρίου Φαρμακευτικού Management.

«Η διάκριση της καμπάνιας ‘Ένα μοναδικό ποδήλατο… αγώνων ζωής’ στα Αριστεία Ε.Ε.Φα.Μ. είναι ιδιαίτερα τιμητική και μας δεσμεύει στο να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε την κοινότητα της Πολλαπλής Σκλήρυνσης», σημείωσε η κα Χριστίνα Βεϊοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας της Sanofi Ελλάδας και Κύπρου. «Η εμπειρία με το ‘μοναδικό ποδήλατο… αγώνων ζωής’ είναι μία άσκηση ενσυναίσθησης κάποιων συμπτωμάτων που βιώνουν οι ασθενείς με Πολλαπλή Σκλήρυνση. Οι ασθενείς δίνουν τον προσωπικό τους αγώνα ζωής, καθημερινά, σε δύσκολες διαδρομές, και οφείλουμε να είμαστε δίπλα τους».

Η πρωτοβουλία «Ένα μοναδικό ποδήλατο… αγώνων ζωής» πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ακαδημίας Νευροανοσολογίας, ανέδειξε με έναν πρωτότυπο τρόπο κάποια από τα συμπτώματα που βιώνουν ασθενείς με Πολλαπλή Σκλήρυνση και επικοινώνησε το μήνυμα: η έγκαιρη διάγνωση, παρέμβαση και θεραπεία οδηγεί σε βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών. Σήμερα υπάρχουν διαθέσιμες θεραπείες που καθυστερούν την εξέλιξη της νόσου και μπορούν να βελτιώσουν την καθημερινότητα των ασθενών με Πολλαπλή Σκλήρυνση.

Check Also

H Υβόνη Παπαστελάτου στο τιμόνι της Sanofi Ελλάδας και Κύπρου

Η Υβόνη Παπαστελάτου αναλαμβάνει από την 1η Μαΐου 2023 τη Γενική Διεύθυνση της Sanofi Ελλάδας …