Αρχική / Επικαιρότητα / Πρόταση να ανοίξουν τα καταστήματα ένδυσης, υπόδησης και χρυσοχοΐας τη Δευτέρα 18/1 με click in shop

Πρόταση να ανοίξουν τα καταστήματα ένδυσης, υπόδησης και χρυσοχοΐας τη Δευτέρα 18/1 με click in shop

Υπάρχει πρόταση να ανοίξουν από την επόμενη Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, με τη μέθοδο του click in shop, τα καταστήματα ένδυσης, υπόδησης και χρυσοχοΐας. Αυτό αποκάλυψε το πρωί ο Γ.Γ. Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης, μιλώντας στο «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με τον κ. Σταμπουλίδη, πρόκειται για καταστήματα που παραδοσιακά κάνουν το μεγαλύτερο μέρος του τζίρου τους την περίοδο των εκπτώσεων, η οποία ξεκίνησε ήδη από χθες.

Η τελική απόφαση θα ληφθεί μετά από συζήτηση στην επιτροπή των ειδικών, βάσει των επιδημιολογικών δεδομένων. Αν τελικά δοθεί το «πράσινο φως», οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, στην ενημέρωση της Παρασκευής.

Ο κ. Σταμπουλίδης συμπλήρωσε πως υπάρχει πρόταση από την πλευρά του Υπουργείου για να λειτουργήσει όλη η αγορά με τους απαραίτητους κανόνες, καθώς έχει αποδειχθεί πως, όταν τα μέτρα τηρούνται, δεν υπάρχει επιδημιολογική επιβάρυνση.

Check Also

Υπογραφή συμβάσεων για ενεργειακή αναβάθμιση και ανακαίνιση δομών Υγείας της 3ης και 4ης Υ.ΠΕ. Μακεδονίας και Θράκης

Η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη, βρέθηκε σήμερα, Τρίτη 9 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη, όπου και …