Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Ιδιωτικός Τομέας / ΠΕΦ: “Food Drive” για το «Μαζί για το Παιδί»

ΠΕΦ: “Food Drive” για το «Μαζί για το Παιδί»

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο πανελλήνιο “Food Drive” της Ελληνικής Φαρμακοβιομηχανίας. Η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας, εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, και στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, πραγματοποίησε με επιτυχία ένα μεγάλο “Food Drive” για τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Η ΠΕΦ, μέσω της πολύτιμης συνδρομής των εργαζομένων των εταιρειών-μελών της, συγκέντρωσε προϊόντα διατροφής, καθώς και είδη ατομικής υγιεινής, με σκοπό τη στήριξη των παιδιών και των άπορων οικογενειών που ενισχύονται από την Ένωση Κοινωφελών Σωματείων «Μαζί για το Παιδί».

Με μεγάλη προθυμία οι εργαζόμενοι των εταιρειών-μελών της ΠΕΦ ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμά της και συγκέντρωσαν σχεδόν 3 τόνους σε τρόφιμα και είδη ατομικής υγιεινής. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν αντιστοιχούν σε 46.801 μερίδες φαγητού.

Τα αγαθά συγκεντρώθηκαν σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Αλεξανδρούπολη, από όπου και θα διατεθούν από το «Μαζί για το Παιδί» για την ενίσχυση φορέων παιδικής προστασίας και φιλανθρωπικών σωματείων σε όλη την Ελλάδα.

Το φετινό “Food Drive” εγκαινιάζει ένα νέο κύκλο δράσεων της ΠΕΦ με το «Μαζί για το Παιδί». Σκοπός της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας είναι να στέκεται αποτελεσματικά αρωγός στο σημαντικό κοινωφελές έργο του «Μαζί για το Παιδί», καλύπτοντας τις ανάγκες των παιδιών και των οικογενειών τους.

Check Also

Πρώτη συνάντηση ιδρυτών του Ελληνικού Οργανισμού Επαλήθευσης Φαρμάκων (HMVO) και Υπουργείου Υγείας

Στο Υπουργείο Υγείας χθες συναντήθηκε ο Γενικός Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού, κ. Άρης Αγγελής, και ο …