Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Ιδιωτικός Τομέας / Παρουσιάστηκε η ανανεωμένη σειρά της myelements sports για αθλητές και αθλούμενους

Παρουσιάστηκε η ανανεωμένη σειρά της myelements sports για αθλητές και αθλούμενους

Η ISOPLUS, κατέχοντας ηγετική θέση και οδηγώντας τις εξελίξεις στον κλάδο των συμπληρωμάτων διατροφής για πάνω από 30 χρόνια και αποδεικνύοντας τη συνεχή στήριξή της στον αθλητισμό και τα σημαντικά οφέλη του στον άνθρωπο, συμμετείχε για 3η συνεχόμενη χρονιά στη Marathon Expo, με τη δική της σειρά συμπληρωμάτων διατροφής myelements sports για αθλητές και αθλούμενους, καθώς και στον 36ο Αυθεντικό Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Με αφορμή την παρουσία της myelements sports στη Marathon Expo 2018, τη μεγαλύτερη εγχώρια εκδήλωση Aθλητισμού, Διατροφής και Υγείας που πραγματοποιήθηκε από τις 8 έως και τις 10 Νοεμβρίου 2018, στο κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do, η εταιρεία παρουσίασε τη νέα της επικοινωνία με το motto “Believe. Train. Gain.”, στην οποία καλεί τους αθλητές και τους αθλούμενους να πιστέψουν στις δυνάμεις τους και να πετύχουν τον στόχο τους σε κάθε αγώνα και προπόνηση. Κατά τη διάρκεια του τριημέρου, δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν πρώτοι τις νέες συσκευασίες και να μάθουν για τις νέες φόρμουλες των προϊόντων της myelements sports, να δοκιμάσουν μία μεγάλη γκάμα μέσω γευστικής δοκιμής, αλλά και να ενημερωθούν για τα οφέλη τους πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την άσκηση, εν όψει και του 36ου Αυθεντικού Κλασικού Μαραθωνίου.

Δυναμικό παρών στο εκθεσιακό περίπτερο έδωσαν οι παίκτες Μάριος Οικονόμου και Γιάννης Γιαννώτας της ΠΑΕ ΑΕΚ, της οποίας η myelements sports είναι Επίσημος Προμηθευτής Συμπληρωμάτων Διατροφής για 2η συνεχόμενη χρονιά. Παράλληλα, παρευρέθηκαν και οι αθλητές-ambassadors του brand Νίκος Κόκκος, Κάτοχος Βαλκανικού Ρεκόρ στα 400 μ. και Πρωταθλητής “Masters” Στίβου Δρόμων Ταχύτητας 45+, Παναγιώτης Μάντης, Πρωταθλητής Δεκάθλου, και Πένυ Τσινοπούλου, Πρωταθλήτρια Βάδην. Όλοι οι αθλητές, αφού έδωσαν συμβουλές στους παρευρισκόμενους γύρω από τη σωστή προετοιμασία τους στον απαιτητικό αγώνα, φωτογραφήθηκαν και μαζί τους.

Κατά τη διάρκεια της Marathon Expo, oι επισκέπτες είχαν επίσης την ευκαιρία να βγάλουν φωτογραφίες με την Protein Bar της myelements sports στο ειδικά διαμορφωμένο photobooth “Raise the Protein Bar!” που υπήρχε στο εκθεσιακό περίπτερο, κερδίζοντας επιτόπου 2 μονοδόσεις Whey Protein της ίδιας σειράς.

Η ISOPLUS, παραμένοντας πιστή στη βασική φιλοσοφία της για την προώθηση ενός καλύτερου τρόπου ζωής μέσω της άσκησης, συμμετείχε την Κυριακή 11 Νοεμβρίου με την ομάδα προσωπικού της και στον 36ο Αυθεντικό Κλασικό Μαραθώνιο, τη μεγαλύτερη αθλητική εκδήλωση της χρονιάς, όπου έτρεξε στους αγώνες δρόμου των 5, 10 και 42 χλμ. Τα συνολικά χιλιόμετρα που έτρεξαν οι 20 δρομείς στον Αυθεντικό Κλασικό Μαραθώνιο, μετατράπηκαν σε χρηματικό ποσό, στηρίζοντας τις σημαντικές δράσεις της ΜΚΟ ΑΝΑΣΑ.

Δείτε όλα τα προϊόντα της myelements sports εδώ: www.myelementssports.gr

Η σειρά myelements sports διατίθεται στα φαρμακεία, στα ηλεκτρονικά φαρμακεία και στα καταστήματα βιολογικών προϊόντων.

Check Also

Στρατηγική Συνεργασία Menarini και In Touch Health για τα συμπληρώματα διατροφής Doctor’s Formulas

Η Menarini Hellas αποκτά τα δικαιώματα διανομής και προώθησης της σειράς Doctor’s Formulas σε Ελλάδα, …