Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Ιδιωτικός Τομέας / Η θεατρική ομάδα της DEMO ΑΒΕΕ στο Κατάστημα Κράτησης Γυναικών Ελεώνα Θήβας

Η θεατρική ομάδα της DEMO ΑΒΕΕ στο Κατάστημα Κράτησης Γυναικών Ελεώνα Θήβας

Η Βιομηχανία Φαρμάκων DEMO ΑΒΕΕ και η θεατρική ομάδα των εργαζομένων της, panDEMOnium, παρουσίασαν στις 14 Ιανουαρίου το έργο του Αντουάν Σαιντ Εξυπερύ «Ο Μικρός Πρίγκιπας» στο Κατάστημα Κράτησης Γυναικών Ελεώνα Θήβας, όπου κάποιες κρατούμενες παρακολούθησαν την παράσταση μαζί με τα ανήλικα παιδιά τους.

Στο κατάστημα, όπου κρατούνται συνολικά 400 γυναίκες, αλλοδαπές και ημεδαπές, έγινε επίσης δωρεά σκευασμάτων για το Ιατρείο και το Φαρμακείο τους, δωρεά ειδών προσωπικής υγιεινής και καθαρισμού χώρων για τις άπορες κρατούμενες, καθώς και τηλεφωνικών καρτών. Την εταιρεία υποδέχθηκαν ο Διευθυντής των φυλακών, κ. Γιώργος Μακρής, και το προσωπικό της κοινωνικής υπηρεσίας και της φύλαξης.

Τα μέλη της pandemonium, καθώς και η σκηνοθέτης, ένιωσαν ιδιαίτερα υπερήφανοι που κατάφεραν να προσφέρουν μία ώρα χαράς και ψυχαγωγίας σε γυναίκες κρατούμενες, μεταφέροντας τα μηνύματα του πολυδιαβασμένου αυτού βιβλίου για τη φιλία και την αγάπη σε έναν χώρο που το έχει τόσο ανάγκη.

Check Also

Ανάδειξη της DEMO στον θεσμό True Leader 2022

Η DEMO, ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο της φαρμακοβιομηχανίας, ξεχώρισε για ακόμη μια χρονιά στον ομώνυμο …