Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Ιδιωτικός Τομέας / Επιχειρηματικά άριστη η Janssen Ελλάδος, στα “Diamonds of the Greek Economy 2018”

Επιχειρηματικά άριστη η Janssen Ελλάδος, στα “Diamonds of the Greek Economy 2018”

Κατά την Ετήσια Συνάντηση Επιχειρηματικής Αριστείας «Diamonds of the Greek Economy 2018», η οποία πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην Αθήνα, η Janssen Ελλάδος, φαρμακευτική εταιρεία του Ομίλου Φροντίδας Υγείας Johnson & Johnson, αναδείχθηκε και φέτος μία από τις κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις. Στόχος της συγκεκριμένης εκδήλωσης είναι να αναδείξει τις επιχειρήσεις και τους τομείς επιχειρηματικής δραστηριότητας με τις μεγαλύτερες προοπτικές ανάπτυξης, τα «εργαλεία» που αξιοποιούν για την αντιμετώπιση των συνεπειών της κρίσης, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην άσκηση της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας.

Η Janssen Ελλάδος, η οποία γιορτάζει φέτος 45 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην Ελλάδα, κατάφερε να ξεπεράσει τις πολυάριθμες προκλήσεις στον χώρο του φαρμάκου και να συμβάλει ταυτόχρονα στην προσπάθεια ανάκαμψης της εγχώριας Οικονομίας.

«Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι γι’ αυτή τη διάκριση που επιβεβαιώνει την αναπτυξιακή πορεία της Janssen Ελλάδος. Στόχος μας είναι να εξελισσόμαστε, με γνώμονα πάντα την καινοτομία και με πρώτιστο σκοπό το όφελος του ασθενούς, και την απρόσκοπτη πρόσβασή του σε καινοτόμα και υψηλής ποιότητας προϊόντα. Η συγκεκριμένη βράβευση, πέρα από το υγιές μοντέλο ανάπτυξης της εταιρείας, οφείλεται κατ’ εξοχήν σε όλους τους εργαζομένους μας, οι οποίοι στηρίζουν την εταιρεία με όλες τους τις δυνάμεις και σε όλους τους τομείς. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να επιχειρούμε, συνδράμοντας στην ανάκαμψη της Ελληνικής Οικονομίας, με υπευθυνότητα, αξιοπιστία και ακεραιότητα», δήλωσε ο κος Μάκης Παπαταξιάρχης, Διευθύνων Σύμβουλος της Janssen Ελλάδος, σχετικά με τη σημαντική αυτή διάκριση.

Check Also

Δύο βραβεία για τη DEMO στα ΔΕΗ ΒΙΤΕ AWARDS

Η DEMO, ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο της φαρμακοβιομηχανίας, βραβεύτηκε στη 12η διοργάνωση των ΔΕΗ Business …