Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Συνέδρια / Εκδηλώσεις / Επιστημονικό συνέδριο για τον καρκίνο του μαστού, στις 21-22 Φεβρουαρίου

Επιστημονικό συνέδριο για τον καρκίνο του μαστού, στις 21-22 Φεβρουαρίου

Το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας και η Α’ Προπαιδευτική Χειρουργική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών, στο πλαίσιο της συνεχούς ενημέρωσης και δράσης για την πρόληψη και αντιμετώπιση του καρκίνου, θα πραγματοποιήσουν Συνέδριο με θέμα: «Νεώτερες εξελίξεις στον καρκίνο του μαστού».

Στόχος του συνεδρίου είναι να προκληθεί ένας επιστημονικός διάλογος αναφορικά με τις εξελίξεις και κατευθύνσεις γύρω από το θέμα του καρκίνου του μαστού.

Το συνέδριο θα διεξαχθεί το διήμερο 21- 22 Φεβρουαρίου, στην Αίγλη Ζαππείου, στην Αθήνα. Κατά τη διάρκεια των εργασιών του, διακεκριμένοι επιστήμονες, με μακρόχρονη πορεία στο συγκεκριμένο επιστημονικό αντικείμενο, θα εκθέσουν με διαλέξεις και διάλογο τις εξελίξεις γύρω από το σοβαρό αυτό θέμα.

Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Ελληνικού Αντικαρκινικού Ινστιτούτου.

Check Also

Οι τακτικές προληπτικές μαστογραφίες μειώνουν σημαντικά τη θνησιμότητα από καρκίνο του μαστού

Οι γυναίκες που παρακολουθούνται τακτικά με μαστογραφίες στο πλαίσιο προσυμπτωματικού ελέγχου μπορεί να έχουν μειωμένο …