Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Ιδιωτικός Τομέας / Δυναμική φθινοπωρινή επάνοδος για την ΑΕΡΤΟΝ ΙΚΕ

Δυναμική φθινοπωρινή επάνοδος για την ΑΕΡΤΟΝ ΙΚΕ

Η ΑΕΡΤΟΝ ΙΚΕ ανακοίνωσε τη συνέχιση της επιτυχημένης σειράς διαλέξεων υπό τον τίτλο «Ψυχαναλυτικό Βήμα», με την πρόσκληση και συμμετοχή σημαντικών επιστημόνων και ψυχαναλυτών.

Η πρώτη διάλεξη για τη νέα περίοδο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου, στις 18:00, με ομιλητή τον ψυχίατρο, παιδοψυχίατρο και ψυχαναλυτή Κωνσταντίνο Τσώλη. Το θέμα της διάλεξης του κ. Τσώλη θα είναι «Η επιθυμία θεμέλιο της ύπαρξης».

Ο κ. Κωνσταντίνος Τσώλης είναι ιδρυτικό μέλος της Παιδοψυχιατρικής Εταιρίας Ελλάδος και της Ελληνικής Εταιρείας Ψυχαναλυτικής Ψυχοθεραπείας. Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Κλασικής Ψυχανάλυσης και, από το 2011, είναι μέλος της Εκπαιδευτικής του Επιτροπής.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΑΕΡΤΟΝ (Τσόχα 23, Αθήνα – μετρό Αμπελόκηποι), με ελεύθερη είσοδο και τήρηση σειράς προτεραιότητας. (τηλ. επικοινωνίας 210 7229567). Θα υπάρξει, επίσης, δυνατότητα παρακολούθησης μέσω live streaming από τη σελίδα της ΑΕΡΤΟΝ στο Facebook: https://www.facebook.com/aerton.gr

Παράλληλα, η ΑΕΡΤΟΝ ανακοίνωσε τη λειτουργία του νέου της χώρου, επί της οδού Βασιλίσσης Σοφίας 98, στην Αθήνα (Πλατεία Μαβίλη, μετρό Μέγαρο Μουσικής), όπου θα πραγματοποιείται ευρεία γκάμα ατομικών και ομαδικών ψυχοθεραπειών, εκπαιδευτικές εκδηλώσεις και εποπτεία νέων επαγγελματιών.

Περισσότερες πληροφορίες για την ΑΕΡΤΟΝ στον ιστότοπο http://www.aerton.gr/.

Check Also

Ξεπερνώντας το “ταμπού” της εμμηνόπαυσης

Η εμμηνόπαυση είναι μια κατάσταση που συχνά συνδέεται με πολλές αλλαγές στη ζωή μίας γυναίκας …