Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Ιδιωτικός Τομέας / Διάκριση της Janssen Ελλάδος για το Εργασιακό Περιβάλλον

Διάκριση της Janssen Ελλάδος για το Εργασιακό Περιβάλλον

H Janssen Ελλάδος, φαρμακευτική εταιρία του ομίλου Φροντίδας Υγείας Johnson & Johnson, διακρίθηκε στα Health & Safety Awards 2018 για το πρόγραμμα εφαρμογής και εμπέδωσης της εταιρικής κουλτούρας υγείας και ασφάλειας για τους εργαζομένους της. Συγκεκριμένα, η καμπάνια HealthForce2020, την οποία η Janssen υιοθέτησε και υλοποιεί με χρονικό ορίζοντα ολοκλήρωσης το 2020, έλαβε βραβείο Silver στην κατηγορία «Κουλτούρα Υγείας & Ασφάλειας». Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Απριλίου 2018, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της υγείας και ευεξίας των εργαζομένων και την επίδραση των στοιχείων αυτών στην ευημερία της επιχείρησης, στόχος της Janssen είναι η διαμόρφωση ενός υγιούς περιβάλλοντος, με υγιείς εργαζομένους. Σε αυτό το πλαίσιο, η εταιρία υλοποιεί την καμπάνια HealthForce2020, στην οποία περιλαμβάνονται ποικίλες δράσεις που στηρίζουν την ψυχική υγεία, το υγιές και ασφαλές εργασιακό περιβάλλον, την ισορροπημένη διατροφή και τη σωματική άσκηση των εργαζομένων της εταιρίας.

Ο κος Μάκης Παπαταξιάρχης, Διευθύνων Σύμβουλος της Janssen Ελλάδος, δήλωσε υποστήριξε πως, «Η καμπάνια HealthForce2020 συνδέεται άρρηκτα με την εταιρική φιλοσοφία της Janssen και την επένδυσή της στον τομέα της υγείας και της βελτίωσης της ποιότητας ζωής. Είναι μεγάλη μας ικανοποίηση ότι η πρωτοβουλία αυτή και οι επιμέρους δράσεις τυγχάνουν μεγάλης συμμετοχής και αναγνώρισης από το σύνολο των εργαζομένων. Η βράβευσή μας στα Health & Safety Awards επιβεβαιώνει την επιτυχία του προγράμματος και υπογραμμίζει την καινοτόμα προσέγγιση της εταιρείας μας σε όλες τις λειτουργίες της. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε αναβαθμισμένες και ποιοτικές παροχές στους εργαζομένους μας, και να υλοποιούμε δράσεις για την εμπέδωση μιας ισχυρής κουλτούρας υγείας και ασφάλειας στην εργασία».

Check Also

True leader” η DEMO για το 2021 στον ομώνυμο θεσμό της ICAP CRIF

Η DEMO ΑΒΕΕ διακρίθηκε ως True Leader από τον ομώνυμο θεσμό της ICAP CRIF για …