Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Ιδιωτικός Τομέας / Αριστείο ΕΕΦαΜ στη Janssen για τη θεραπεία στο Πολλαπλούν Μυέλωμα

Αριστείο ΕΕΦαΜ στη Janssen για τη θεραπεία στο Πολλαπλούν Μυέλωμα

Το 1ο Αριστείο για την «Καλύτερη Καμπάνια Διαχείρισης Κύκλου Ζωής Προϊόντος», από την Ελληνική Εταιρεία Φαρμακευτικού Management (ΕΕΦαΜ), έλαβε η καμπάνια επικοινωνίας της Janssen για την εισαγωγή στην ελληνική αγορά της πρώτης ανοσοθεραπείας στο Πολλαπλούν Μυέλωμα. Η τελική διαδικασία αξιολόγησης και η τελετή απονομής των Αριστείων Ε.Ε.Φα.Μ. πραγματοποιήθηκε με την ολοκλήρωση του Επιστημονικού Προγράμματος του 11ου Συνεδρίου Φαρμακευτικού Management, το οποίο πραγματοποιήθηκε μέσα στον Φεβρουάριο.

Η πρώτη ανοσοθεραπεία στο Πολλαπλούν Μυέλωμα από την Janssen, άνοιξε μία νέα εποχή στη θεραπευτική διαχείριση του πολλαπλού μυελώματος, προσφέροντας πρωτοφανή παράταση της επιβίωσης και καλύτερη ποιότητα ζωής για την πλειονότητα των ανθεκτικών ασθενών.

Μέσω της επιτυχημένης καμπάνιας της Janssen Ελλάδος, δόθηκε έμφαση στην ανεκπλήρωτη ιατρική ανάγκη, τον καινοτόμο μηχανισμό δράσης και τα οφέλη της ανοσοθεραπείας για τους ασθενείς με υποτροπιάζον/ανθεκτικό Πολλαπλούν Μυέλωμα.

«Η βράβευσή μας για την καμπάνια λανσαρίσματος της πρώτης ανοσοθεραπείας στο πολλαπλούν μυέλωμα αποτελεί μια σημαντική αναγνώριση της καινοτόμου προσέγγισης της εταιρείας μας, τόσο σε επίπεδο θεραπευτικών επιλογών, όσο και σε επίπεδο επικοινωνίας και ενημέρωσης της ιατρικής κοινότητας. Νιώθουμε πραγματικά υπερήφανοι για τη συγκεκριμένη διάκριση και την επιβράβευση των προσπάθειών μας, όπως επιβεβαιώθηκε και στα Αριστεία ΕΕΦαΜ. Δέσμευσή μας να συνεχίσουμε να καινοτομούμε με ακεραιότητα και διαφάνεια, έχοντας πάντα στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας τον ασθενή», δήλωσε ο κ. Μάκης Παπαταξιάρχης, Διευθύνων Σύμβουλος της Janssen Ελλάδος, Pharmaceutical Companies of Johnson & Johnson.

Check Also

Δρ. Μελέτιος – Αθανάσιος Δημόπουλος: «Οι θεραπευτικές εξελίξεις στο πολλαπλούν μυέλωμα είναι διαρκείς»

Το πολλαπλούν μυέλωμα αποτελεί μία αιματολογική κακοήθεια, η πρόγνωση της οποίας βαίνει συνεχώς βελτιούμενη, χάρη …