Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / “Αντιεμβολιαστικό bullying ασκεί η ΕΡΤ”, καταγγέλλουν οι φαρμακοποιοί

“Αντιεμβολιαστικό bullying ασκεί η ΕΡΤ”, καταγγέλλουν οι φαρμακοποιοί

Αντιεμβολιαστικό bullying ασκεί η κρατική ΕΡΤ, καταγγέλλει με ανακοίνωσή του ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος, αναφερόμενος σε παρουσιαστή της κρατικής τηλεόρασης, ο οποίος σε πρωινή εκπομπή αναρωτιόνταν αν «Σώζει ή απειλεί ζωές ο εμβολιασμός;».

«Ο παρουσιαστής εμφανίστηκε προβληματισμένος, αν τα παιδιά  των αντιεμβολιαστών δέχονται bullying στο σχολείο και αναρωτιόνταν «ποιος καθορίζει ποια εμβόλια πρέπει να κάνουμε»!

Για τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο είναι σαφές και ξεκάθαρο ότι η έμμεση (ηθελημένη ή μη) προπαγάνδα κατά του εμβολιασμού είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη. Τα άτομα που στηρίζουν και διατυπώνουν αυτές τις θέσεις και μάλιστα  μέσα από την κρατική τηλεόραση, αγνοώντας επιστημονικές θέσεις αλλά  και απόψεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, εγκληματούν σε βάρος των πολιτών και ιδιαίτερα των μικρών παιδιών.

Μήπως ο αρμόδιος εισαγγελέας πρέπει να ελέγξει αν τίθεται σε κίνδυνο η Δημόσια Υγεία, από τις απόψεις μη ειδικών που παριστάνουν τους ειδικούς επί παντός επιστητού;», τονίζουν οι φαρμακοποιοί.

Check Also

Ημερίδα Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου για τη φαρμακευτική πολιτική: Όσα συζητήθηκαν

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα, την οποία διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος, με κεντρικό …