Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / ΕΣΥ / Χωρίς ανελκυστήρες το «Αλεξάνδρα», καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ

Χωρίς ανελκυστήρες το «Αλεξάνδρα», καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ

Την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου, αντιπροσωπεία της ΠΟΕΔΗΝ, μαζί με το σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου «Αλεξάνδρα», έκαναν παράσταση διαμαρτυρίας στη Διοίκηση του Νοσοκομείου σχετικά με τους χαλασμένους ανελκυστήρες του ιδρύματος.

Σκοπός ήταν να επισημανθεί ο κίνδυνος που αντιμετωπίζουν οι ασθενείς, καθώς επίσης και η ταλαιπωρία ασθενών, συνοδών και προσωπικού, αλλά και να ζητηθεί η άμεση και ασφαλής επαναλειτουργία τους.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ, η Αν. Διοικήτρια επέμενε ότι, παρότι υπάρχουν προβλήματα βλαβών, οι ανελκυστήρες λειτουργούν κανονικά, ενώ η ίδια δεν ήταν σε θέση να δώσει χρονοδιάγραμμα επισκευής τους. Ωστόσο, σε αυτοψία στην οποία προέβησαν οι διαμαρτυρόμενοι διαπιστώθηκε ότι οι ανελκυστήρες ήταν εκτός λειτουργίας.

ΠΟΕΔΗΝ και εργαζόμενοι του Νοσοκομείου «Αλεξάνδρα» καλούν τον Υπουργό Υγείας και τη Διοίκηση να πράξουν τα αυτονόητα, ώστε να λειτουργήσουν οι ανελκυστήρες, καθώς δεν είναι δυνατόν, σε ένα μεγάλο εφημερεύον Νοσοκομείο της Αττικής, να ανεβοκατεβαίνουν οι ασθενείς υποβασταζόμενοι στις σκάλες – ακόμη και εμφραγματίες…

Ο κίνδυνος διακοπής της εφημερίας του Νοσοκομείου είναι άμεσος, ενώ έκτακτα περιστατικά με εμφραγματίες που διακομίζονται στο «Αλεξάνδρα» δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν, τονίζει η ΠΟΕΔΗΝ.

Check Also

ΠΟΕΔΗΝ: Εγκαίνια… με το ζόρι στο Νοσοκομείο Λευκάδας

Η ΠΟΕΔΗΝ, με ανακοίνωση που εξέδωσε, γνωστοποίησε το χάος που δημιουργήθηκε προκειμένου να εγκαινιαστεί το …