Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Ιδιωτικός Τομέας / Χρυσή εις διπλούν η DEMO ABEE στα Healthcare Business Awards

Χρυσή εις διπλούν η DEMO ABEE στα Healthcare Business Awards

Με δύο χρυσά βραβεία στην κατηγορία «φαρμακευτικές επιχειρήσεις» διακρίθηκε η Βιομηχανία Φαρμάκων DEMO ABEE στη διοργάνωση «Healthcare Business Awards 2018», η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου.

Η DEMO ABEE τιμήθηκε με το Χρυσό Βραβείο στην ενότητα ΑΝΑΠΤΥΞΗ για την κατηγορία ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ και, αντίστοιχα, με το Χρυσό Βραβείο στην ενότητα ΑΝΑΠΤΥΞΗ για την κατηγορία ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ. Εκ μέρους του Δ.Σ της DEMO ABBE, τα βραβεία παρέλαβαν οι κ.κ Βασίλης Παρετζόγλου, Διευθυντής Εταιρικής Ανάπτυξης, και Θάνος Μυτιληναίος, Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού.

Τα δύο χρυσά βραβεία απένειμε στην DEMO ο κ. Νίκος Βέττας, Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής «Healthcare Business Awards 2018», Καθηγητής Οικονομικών, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Γενικός Διευθυντής ΙΟΒΕ.

«Μένουμε Ελλάδα, επενδύουμε στην Ελλάδα και νομίζω ότι αυτό που κάνουμε στη DEMO τα τελευταία χρόνια το αποδεικνύει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο. Είμαστε υπερήφανοι για το γεγονός ότι έχουμε δημιουργήσει ένα από τα μεγαλύτερα και πλέον σύγχρονα εργοστάσια παραγωγής ενεσίμων προϊόντων στην Ευρώπη, μία οικογένεια 900 περίπου εργαζομένων, μία εταιρεία με παραγωγική βάση στην Ελλάδα, αλλά ισχυρό διεθνές αποτύπωμα, εξαγωγές σε 90 περίπου χώρες και συνεργασίες με διεθνείς φαρμακευτικές εταιρείες οι οποίες μας επιτρέπουν να διαθέτουμε πλέον στην Ελλάδα, πέρα από τα γενόσημα φάρμακά μας, καινοτόμες θεραπείες, βιολογικά προϊόντα, φάρμακα για χρόνιες ή σπάνιες παθήσεις, τα οποία σώζουν ζωές. Πολύτιμο αρωγό σε όλα αυτά έχουμε το προσωπικό μας, γι’ αυτό και στους ανθρώπους μας αφιερώνουμε αυτό το βραβείο σήμερα», ανέφερε στην ομιλία του ο κ. Βασίλης Παρετζόγλου, Διευθυντής Εταιρικής Ανάπτυξης DEMO ABEE.

«Θέλω να ευχαριστήσω πολύ την Κριτική Επιτροπή για την τιμή που μας έκανε. Είναι ένα βραβείο που οφείλεται στη δέσμευση της Διοίκησης, της οικογένειας Δέμου για τη φροντίδα των ανθρώπων μας. Θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού για τη δουλειά που έκαναν όλον αυτόν τον καιρό και όλους τους ανθρώπους της DEMO. Όλα γίνονται  γι’ αυτούς, με αυτούς και πρωτίστως χάρη σε αυτούς», σημείωσε ο κ. Θάνος Μυτιληναίος, Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού DEMO ABEE.

Check Also

Διάκριση για τη Menarini Hellas για την συμβολή της στην Ανάπτυξη & την Καινοτομία στην Ελλάδα

Τιμητική διάκριση για την συμβολή της στην Ανάπτυξη & την Καινοτομία στην Ελλάδα απέσπασε η …