Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Ιδιωτικός Τομέας / Χριστουγεννιάτικη προσφορά της DEMO ABEE σε ΜΚΟ που στηρίζουν τα παιδιά

Χριστουγεννιάτικη προσφορά της DEMO ABEE σε ΜΚΟ που στηρίζουν τα παιδιά

Αυτά τα Χριστούγεννα, η Βιομηχανία Φαρμάκων DEMO ΑΒΕΕ επέλεξε να στηρίξει τρεις Μη Κυβερνητικούς Οργανισμούς, με πολύχρονο και σημαντικό έργο για τα παιδιά.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία προχώρησε σε: 

  • Δωρεά χρηματικού ποσού στον Πανελλήνιο Σωματείο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με αναπηρίες «ΕΡΜΗΣ». Το Σωματείο ιδρύθηκε το 1988, με σκοπό την παροχή υπηρεσιών σε άτομα με αναπηρία, και φέτος γιορτάζει τα 30 του χρόνια. Σήμερα φιλοξενεί 100 άτομα, ηλικίας 16-50 ετών. Το ποσό που χορήγησε η DEMO θα αξιοποιηθεί από τον «ΕΡΜΗ» για την αγορά ειδών πρώτης ανάγκης, ηλεκτρικών συσκευών και επίπλων για την ανακαίνιση του ξενώνα φιλοξενίας των μικρών και μεγάλων παιδιών.
  • Δωρεά χρηματικού ποσού στον Οργανισμό “Make a Wish” (Κάνε Μία Ευχή Ελλάδος), ώστε να ενισχυθεί το έργο του και να εκπληρωθούν ακόμη περισσότερες ευχές παιδιών που έχουν ανάγκη, εξαιτίας σοβαρών ή ακόμη και σπάνιων ασθενειών. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, η DEMO υποστηρίζει το Make A Wish παράλληλα και με μία σειρά από ενέργειες, όπως: αγορά «αστεριών της ευχής», συμμετοχή σε fund raisings και, τέλος, με τον εθελοντισμό των εργαζομένων της (κάθε χρόνο περίπου 90 εργαζόμενοι της DEMO συμμετέχουν στον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας, με το ποσό συμμετοχής να πηγαίνει, εκτός από τον ΣΕΓΑΣ, και στον Οργανισμό).
  • Αγορά εκατοντάδων ευχετήριων καρτών και μικρών δώρων-γουριών από τα εργαστήρια του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», με στόχο να υποστηρίξει το έργο του. Επιπλέον, στη φετινή καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή για τα παιδιά των εργαζομένων της εταιρείας, κλήθηκαν και ήρθαν παιδιά από 5 Σπίτια του «Χαμόγελου».

Τέλος, 800 βιβλία με τα μυθιστορήματα του Ιουλίου Βερν και 900 βιβλία με cd για την εκμάθηση της Αγγλικής Γλώσσας μοιράστηκαν σε «Χαμόγελο του Παιδιού» (14 σπίτια φιλοξενίας σε όλη την Ελλάδα), «Make a Wish» και, από τη DEMO Β. Ελλάδος, στα Ορφανοτροφεία «Μέλισσα» και «Παπάφειο», «Ελληνικό Παιδικό Χωριό» στο Φύλιρο και Παιδικό Χωριό SOS.

Check Also

“Save the Sea”: Η Green Team του ΟΦΕΤ “καθαρίζει” τη Μύκονο

Με το σύνθημα “Save the Sea”, η ομάδα Green Team του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, …