Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Ιδιωτικός Τομέας / Φάρμακα και υγειονομικό υλικό στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής από την Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας

Φάρμακα και υγειονομικό υλικό στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής από την Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας

Τριάντα νέοι και μαθητές Λυκείου από την Τρίπολη επισκέφθηκαν το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής και παρέδωσαν φάρμακα και υγειονομικό υλικό, τα οποία συγκέντρωσε η Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας τις ημέρες των Χριστουγέννων. Τα φάρμακα παρέδωσε ο Αρχιμανδρίτης πατήρ Γερμανός, στον αντιπρόεδρο του ΔΣ του ΙΣΑ Ευριπίδη Μπιλιράκη και στους εθελοντές του Ιατρείου.

Ειδικότερα, παραδόθηκαν 25 σακούλες με φάρμακα και υγειονομικό υλικό, καθώς και ένα αναπηρικό αμαξίδιο, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για να καλύψουν τις ανάγκες των ασθενών του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής.

Τα παρέλαβαν η υπεύθυνη του Ιατρείου εθελοντής γιατρός Ελένη Μελιάδου, η φαρμακοποιός Άννα Παπαπροκοπίου και οι εθελόντριες Καλλιόπη Περρέα, Βούλα Παπαδοπούλου και Τούλα Τζαβέλλα.

«Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου την Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας που πήρε αυτή την πολύτιμη για εμάς πρωτοβουλία, καθώς και τους δεκάδες ανώνυμους συνανθρώπους μας που προσέφεραν τη στήριξή τους στο Ιατρείο μας. Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος, γιατί στην αποστολή αυτή συμμετείχαν νέοι και παιδιά από την περιοχή, αποδεικνύοντας ότι όσες δύσκολες στιγμές και εάν περνάει η πατρίδα μας, μπορούμε να αισιοδοξούμε για το μέλλον…», δήλωσε σχετικά ο πρόεδρος του ΙΣΑ, Γιώργος Πατούλης.

Check Also

ΠΟΣΚΕ: Αναγραφή έξι φαρμάκων ανά συνταγή, με σχετική εφαρμογή από ΗΔΙΚΑ

Μετά από προσπάθειες ετών του ΙΣΑ και της ΠΟΣΚΕ, έγινε αποδεκτό το αίτημα της συνταγογράφησης …