Αρχική / Τελευταίες Εξελίξεις / Ιδιωτικός Τομέας / Υγρά αναπλήρωσης alter ego, τα μόνα με τη σφραγίδα ελέγχου του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε Δημόκριτος

Υγρά αναπλήρωσης alter ego, τα μόνα με τη σφραγίδα ελέγχου του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε Δημόκριτος

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, 154.000 ενήλικες στην Αττική ατμίζουν (ποσοστό περίπου 5% των ενηλίκων), ενώ 62% εξ αυτών ατμίζουν αποκλειστικά, έχοντας κόψει εντελώς το κάπνισμα.

Βάσει και των παραπάνω, η εταιρεία alter ego φιλοδοξεί να βελτιώνει ολοένα και περισσότερο τα προϊόντα της διασφαλίζοντας την υψηλή τους ποιότητα. Σε αυτά τα πλαίσια, εφάρμοσε το πλέον εμπεριστατωμένο πρόγραμμα ελέγχου «Quality PLUS», σε συνεργασία με το Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ, για όλα τα υγρά αναπλήρωσης alter ego.

«Για την alter ego, η ασφάλεια και η ποιότητα των προϊόντων αποτελούν σαφή προτεραιότητα. Με σεβασμό στον Έλληνα καταναλωτή, και με σταθερή επένδυση στη διασφάλιση ποιότητας, επιπροσθέτως του εναρμονισμού μας με την ευρωπαϊκή και ελληνική σχετική νομοθεσία, προχωρήσαμε σε συνεργασία με το Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ, στον διαρκή έλεγχο όλων των υγρών αναπλήρωσης alter ego», σημείωσε ο κ. Δημήτρης Πετρόπουλος, Γενικός Διευθυντής της alter ego.

«Το project μας φάνηκε ιδιαίτερα ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή, καθώς θα επιτυγχανόταν η διασφάλιση της ποιότητας του προϊόντος και, παράλληλα, θα στεκόμασταν στο πλευρό μιας ελληνικής εταιρείας, κάτι που είναι μέσα στους σκοπούς και τον σχεδιασμό του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε ‘ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ’.

Το αποτέλεσμα που προέκυψε από αυτή την πολύ καλή συνεργασία, είναι προς όφελος: αφ’ ενός, της alter ego που αξιοποιεί την τεχνογνωσία και υποδομή ενός ερευνητικού κέντρου για τον έλεγχο του προϊόντος της και, αφ’ ετέρου, του ‘ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ’ που διευρύνει τις δραστηριότητές του στον συγκεκριμένο χώρο. Αλλά, πάνω απ’ όλα, είναι προς όφελος του καταναλωτή που αγοράζει ένα προϊόν σύμφωνο με τις προδιαγραφές που αναγράφει, αλλά και δεν περιέχει ουσίες που απαγορεύονται», επεσήμανε από την πλευρά του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ η κα Aναστασία Xισκιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα υγρά alter ego παράγονται και συσκευάζονται στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο της εταιρείας στην Ελλάδα. Η μονάδα παραγωγής έχει πιστοποιητικά, Cleanroom Class D , ISO 8 at rest και ΙSO 9001.

Επιλέγονται με αυστηρότητα οι καλύτερες πρώτες ύλες (ευρωπαϊκές πρώτες ύλες φαρμακευτικής ποιότητας: Νικοτίνη USP/EP, PG USP/EP ,VG USP/EP)

Ελέγχεται κάθε παρτίδα πρώτης ύλης και κάθε παρτίδα τελικού προϊόντος από το Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. Δημόκριτος, με σκοπό την επιβεβαίωση της σύστασής τους (κάθε παρτίδα ίδια με την προηγούμενη) και τον έλεγχο της απουσίας απαγορευμένων ουσιών (π.χ. Diacetyl /Διακετύλιο, Acetyl–Propionyl /Ακετυλο-Προπιονύλιο, Αcetoine κ.α).

Επιπλέον, η εταιρεία προχώρησε στη δημιουργία ειδικής εφαρμογής στην ιστοσελίδα της, http://www.alterego.gr/eliquid-trace, όπου ο καταναλωτής, εισάγοντας τον αριθμό παρτίδας που αναγράφεται σε κάθε υγρό αναπλήρωσης, βλέπει αυτόματα τα αντίστοιχα πιστοποιητικά ελέγχου του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ.

Tα υγρά alter ego έρχονται σε δύο σειρές alter ego Colour και alter ego Premium, σε σύνολο 24 διαφορετικών γεύσεων.

Check Also

Όφελος για τη Δημόσια Υγεία από το ηλεκτρονικό τσιγάρο, σύμφωνα με ελληνική μελέτη

Σημαντικά οφέλη για τη Δημόσια Υγεία παρουσιάζει η χρήση ηλεκτρονικού τσιγάρου στην Ελλάδα, σύμφωνα με …